Neki su zadovoljni, a neki žele više, jače i bolje.

Komentari i ocjene žirija neizostavan su dio svake emisije showa „Ples sa zvijezdama“. Uigrani žiri stručnim okom prati svaki pokret naših zvijezda i njihovih mentora, a zatim svojim komentarima i ocjenama daju osobni osvrt na svaki ples.

Plesni parovi to mogu iskoristiti kao poticaj za napredak. Donosimo njihov pogled na komentare i ocjene žirija iz prve emisije.

„S ocjenama žirija sam u potpunosti zadovoljan. Kritike su bile konstruktivne pa znam što promijeniti sljedeću nedjelju. Drago mi je da je Igor primijetio kako sam se izvukao nakon što mi je proklizala cipela jer je to stvarno bilo puno teže nego je izgledalo“, istaknuo je kuhar Mario Mandarić koji je na prvom nastupu imao nezgodu.

Natjecateljica Maja Drobnjaković uz mentora Marka Mrkića u prvoj je emisiji osvojila najviše bodova žirija: „Na ovoj poziciji bi bilo nezahvalno reći da nisam zadovoljna. Cijenim svaki komentar, pohvalu i kritiku žirija koja me dodatno motivira na rad. Iako, biti u prvoj epizodi na prvom mjestu je dvosjekli mač, sad imamo dodatan pritisak za sljedeću epizodu, ali i motiv da opravdamo te ocjene.“

Frano Ridjan pokazao je da se u plesu snalazi jednako dobro kao i u voditeljskoj ulozi te otkrio je li zadovoljan komentarima žirija. „Jesam, naravno. Sjajni komentari, još bolje primjedbe, jako su dobro ocijenili naš nastup i mislim da očekuju da im u svakoj sljedećoj emisiji ponudimo nešto za još koji bod više. Radujem se mogućnosti napretka u izvedbama.“

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec ne dijeli mišljenje s kolegama natjecateljima pa kaže da nije zadovoljan i da sigurno može bolje. Dodao je da mu sljedeći ples bolje paše, a koji je to ples vidjet ćemo u nedjelju u drugoj emisiji uživo.

„Zadovoljna sam, dobili smo i pohvale i kritike. Na temelju toga možemo dalje raditi i rasti. Nisam zapravo imala neka očekivanja pa sam zapravo zadovoljna“, objasnila je glumica Tara Thaller.

Marco Cuccurin nije mogao sakriti oduševljenje: „Apsolutno sam zadovoljan s prvim ocjenama. Biti na drugom mjestu prve emisije je i više nego dobro i više nego izvan očekivanja. Tako da sam ja oduševljen, sretan, zahvalan i zapravo kritike ću pokušati primijeniti u to da budem bolji. A ove pohvale primijeniti na način da mi budu vjetar u leđa da nastavim biti svoj i da pokušam širiti sve emocije koje su u meni na van jer ih se nikad nisam sramio.“

„Prvo što bih željela reći je da sam jako zahvalna svim članovima žirija na jako poticajnim i lijepim komentarima. Bili su jako nježni prema meni što mi je zapravo jako važno i osjećala sam da me podržavaju, baš su bili blagonakloni prema meni. Pretpostavljam da je bilo dosta grešaka zbog kojih su ocjene bile tako niske. Što se mene tiče doživjela sam to kao poticaj da sad već evo na sljedećem plesu kojeg radimo da se potrudim kao što je Ciboci rekao – izvući tog toplog plesača van iz sebe. Pretpostavljam da se to ne izvlači baš samo za tjedan dana nego da tu treba ipak malo više vremena i oni su svi naravno svjesni toga. Trudim se i dat ću svoj maksimum da bar dobijemo koju ocjenu više na sljedećem liveu“, istaknula je pjevačica Emilija Kokić.

Daria Lorenci Flatz ocjene žirija vidi kao poticajne te da ostavljaju prostora za napredak, a to će se uz mentora Ivana Jarneca potruditi i ostvariti. Kolegica po profesiji Petra Kurtela također je prezadovoljna ocjenama i komentarima žirija.

„Zadovoljan sam, zaista sam zadovoljan sa žirijem. Marko je dao najmanju ocjenu, ali jako sam sretan da smo dobili tu četvorku. Rekao je one stvari koje stoje i nije ništa lagao, čovjek je iskreno rekao što misli i to je super. Ali opći dojam i to kakav smo mi dojam ostavili na žiri mi je baš super. Potrudili smo se i mislim da je žiri prepoznao to što smo mi donijeli na scenu“, naglasio je glumac Alen Liverić.

Ana Zaninović u prvom plesu imala je prostora pokazati svoje sportske vještine: „Zadovoljna sam ocjenama žirija, i s pohvalama i s konstruktivnim kritikama. Želim rasti iz emisije u emisiju i iz plesa u ples jer znam da postoji mogućnost velikog napretka. Naravno, uz moj trud i zalaganje.“

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju