U prvoj emisiji uživo Daria i Ivan plesali su jive.

Iako se cijeli život bavi glumom, ona ima jednaku tremu kao na počecima. Iako je gledamo svaki dan na malim ekranima sad je imamo priliku gledati i vikendom. Za sebe kaže da je Made in Bosnia i jako je željela biti dio ovog showa. Raditi s tijelom i biti u pokretu nešto je što ona najviše voli. Sin Mak bavi se plesom i uživa u tome što može i od njega učiti plesati. Jedva je čekala zaplesati u liveu.

Šira publika upoznala je Dariu Lorenci Flatz u seriji „Kumovi“, a sad je uz mentora Ivana Jarneca zaplesala u prvoj emisiji uživo omiljenog showa „Ples sa zvijezdama“. Daria je velika obožavateljica ove emisije, a plesom se bavi od malih nogu.

 

 "Ovo je meni jako teško ocjenjivati zato što se jako dobro poznajemo, ali svejedno ovo je bilo OK", započela je Larisa, a nastavila Franka: "Sigurna sam da je sin jako ponosan. Wow! Ovo je bilo jako ambiciozno, tebi želja jednostavno sija iz cijelog tijela. Ali ti imaš taj žar i molim te zadrži ga dalje, jedva čekam vidjeti te u drugim plesnim stilovima."

"Ovo je bilo jedan jako zahtjevni jive i mislim da ti ga je Ivan zadao jer je vidio da ti jako dobro plešeš. Mislim da je to što si ovako otplesala u prvoj epizodi je jako pohvalno. Veselim se vidjeti dalje", kaže Igor.

"Ti uopće nisi ledena kako pjesma kaže. Mislim da si ti jako vatrena, a ubuduće što naučiš od svog mentora samo staloženo primijeni i bit će tip top", poručio je Marko Ciboci. Osvojili su 21 bod žirija.

  

Daria Lorenci Flatz hrvatska je kazališna, televizijska i filmska glumica, rođena u Sarajevu. Akademiju dramske umjetnosti završila je u Zagrebu te započela graditi karijeru u ansamblu Teatra Exit i Teatra &TD. Zatim je postala članica Drame Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu te ostvarivala uspješne uloge u filmovima „Oprosti za kung fu“, „Teško je biti fin“, „Iza stakla“ te mnogim drugim. Glumila je i u brojnim serijama poput „Novine“, „Stipe u gostima“, a trenutno je gledamo u hit-seriji „Kumovi“ na Novoj TV u ulozi Jadranke Macan.

Profesionalni plesač Ivan Jarnec plesom se počeo baviti 2007. Isprva je bio član reprezentacije Republike Hrvatske, a zatim je počeo plesati pod slovenskom zastavom. Do 2019. bio je u natjecateljskom kupu, a od tada se posvećuje radu s djecom. Kroz karijeru je osvojio mnogobrojna natjecanja, od domaćih do stranih. U više navrata izabran je za sportaša godine, a višestruko je nagrađivan od strane Plesnog saveza Slovenije. Ivana je televizijska publika upoznala kao mentora i plesnog partnera Ivane Čuljak u „Plesu sa zvijezdama“.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju