U prvoj emisiji uživo Petra i Damir plesali su rumbu.

Kod nje je sve moguće. Godinama je željela biti dio showa i kad je saznala da ulazi u ovu sezonu veselila se, a zatim i zabrinula kako će to sve izgledati na plesnom podiju. Petra i Damir prije početka showa „Ples sa zvijezdama“ dobro su nas zabavili na društvenim mrežama, a sad su u istom tonu nastavili i u prvoj emisiji uživo.

"Ti si se stvarno pretvorila u jednu predivnu, gracilnu, meku, dugu ženu i ova ti j erumba jako dobro sjela. Ja mislim da si stvarno dobro to otplesala. Meni je ovo sve bilo jako fora, a uz Damira mislim da ćeš daleko stići", rekla je Larisa.

"Meni da je netko rekao napravit ću komičnu rumbu ja bih rekao - stvarno? Baš mi je sjela ova rumba. Za prvi ples i još rumbu, ovo je bilo jako, jako dobro", istaknuo je Igor.

"Ja se još uvijek smijem. Tako mi je drago da si ove sezone s nama. Gledala sam te tvoje ruke koje nemaju kraj. Prekrasno, ti okreti. Sve je bilo super, prošle sezone smo imali Asima kojemu je trebao komični element da izvuče ples. Tebi to nije potrebno", potaknula ih je Franka.

"Ne znam kako bih počeo ovaj komentar, ali znam kako bih završio. Ovo je bila definitivno najbolja izvedba dosad!", istaknuo je Ciboci. Osvojili su 28 bodova žirija.

 

Petra Kurtela je nagrađivana kazališna, filmska i televizijska glumica. Šira publika najviše je pamti po njezinoj prvoj televizijskoj ulozi u seriji “Zabranjena ljubav”. Živi u Zagrebu s petogodišnjim sinom Reljom, partnerom Igorom, psom Konanom i mačkom Žarkom. Glavno prijevozno sredstvo joj je bicikl. Voli prirodu i putovanja, a najdraže jelo joj je sendvič. Petra seveseli plesnim izazovima u showu, treninzima, te nadasve dobroj zabavi i za sebe i za gledatelje.

Damir je plesni koreograf, licencirani učitelj latino i standard plesova te aktivan plesač 25 godina. Višestruki je državni prvak u latino-američkim plesovima, pobjednik mnogobrojnih domaćih plesnih natjecanja te finalist mnogih međunarodnih plesnih natjecanja. Mentorirao je brojne zvijezde u Plesu sa zvijezdama, a gledali smo ga 2019. s plesnom partnericom Josipom Pavičić.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju