U prvoj emisiji uživo Maja i Marko plesali su tango.

Sportašica Maja Drobnjaković prošle sezone bila je gošća u emisiji „Plesa sa zvijezdama“, a ove je sezone gledamo u paru s mentorom Markom Mrkićem. Profesorica je kineziologije po struci, s 8 godina počela se sportski baviti gimnastikom. Sudjelovanjem u ovom showu želi pokazati ljudima da ništa nije nemoguće i da samo treba imati dovoljno hrabrosti.

"Gledam te tamo kako se penješ po stepenicama i dobro da mu vjeruješ. Ja mislim da ćeš ti biti jedna od onih u sezoni kojoj ću ja visiti za vratom jer imaš toliko toga dobrog", komentirao je Igor.

"Tako si se hrabro prepustila partneru, bilo je prekrasno. Ti si inspiracija u svakom pogledu. Dobrodošla natrag i sigurna sam da ćemo te gledati još jako dugo", istaknula je Franka.

"Ja bih te molio da naučiš sve muške i ženske zvijezde kako se drži u tangu", poručio je Ciboci. Osvojili su 29 bodova žirija.

 

Ljubav prema sportu Maja je počela njegovati od malih nogu u Gimnastičkom klubu Sokol Karlovac gdje je trenirala sportsku gimnastiku. Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, a 2017. je uslijed bolesti izgubila potkoljenicu no to ju nije spriječilo da se i dalje bavi sportom i živi aktivnim životom pa je tako nastavila trčati, planinariti, igrati paraodbojku kao članica Hrvatske ženske reprezentacije s kojom redovno nastupa na europskim i svjetskim prvenstvima. Redovito sudjeluje na humanitarnim utrkama koje joj pružaju posebno zadovoljstvo, a posebno ističe pretrčanih 10 km 2019. godine na humanitarnoj utrci Wings for life u Zadru. Majka je dječaka Liama kojeg također usmjerava u ljepotu svijeta sporta. U prošloj sezoni showa ''Ples sa zvijezdama'' gostovala je u jednoj emisiji te zaplesala u društvu Jelene Perić i Marka Mrkića.

Marko Mrkić za sebe kaže: „skroz normalan lik, ali pleše“. U ples se zaljubio kad se zaljubio u srednjoj, pa s tadašnjom partnericom krenuo u natjecateljsku karijeru. Dogurao je do reprezentacije i Europskog prvenstva, a nakon toga izgurao svoju plesnu školu. Kaže da se pronašao u plesu, ali je zalutao u poduzetništvo. Tako da već pet godina kroz svoju plesnu školu „Lijeva & Desna“ ples u paru želi približiti svima koji misle da to nije za njih - prvenstveno muškarcima, zatim osobama s amputacijama, gluhima, a na kraju i – zvijezdama. Nakon prve sezone „Plesa sa zvijezdama“ na Novoj TV gdje je došao do finala s Viktorijom Rađa, u drugoj je ponovio uspjeh u društvu Jelene Perić.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju