U prvoj emisiji uživo Frano i Gabriela plesali su tango.

On će pokazati da i voditelji znaju plesati. Već neko vrijeme je na dijeti kako bi se što bolje pripremio za najpoznatiji plesni podij u Hrvatskoj. Istaknuo je da radi ono što voli i da je zbog toga sretan čovjek. Svi koji ga poznaju veselili su se što će plesati u ovoj sezoni "Plesa sa zvijezdama".

Voditelj Frano Ridjan nada se da mu folklorno iskustvo neće škoditi u „Plesu sa zvijezdama“, a sada je uz pomoć mentorice Gabriele Pilić pokazao kako se snalazi na plesnom podiju.

"Točan si u tajmingu, letiš za svojojm partnericom, ali najviše od svega te gušt gledati", započeo je Igor Barberić. "Ovo me stvarno iznenadilo. Imaš super partnericu, super ste otvorili. Samo jedan mali savjet u tijelo baci energiju da ti se u licu ne vidi grč. Ali sve ostalo je bilo fantastično!", pohvalila ih je Larisa Lipovac Navojec.

"Mene si iznenadio da imaš takvu sigurnost. Ako je po prvom nastupu suditi - kakva će ovo sezona biti!", oduševljena je bila Franka. "Ono što se meni nije svidjelo je to što je položaj vrata i glave stalno bilo prema dolje, no obzirom na navedeno jako mi se svidjela tvoja kretnja", zaključio je Marko Ciboci. Osvojili su 25 bodova žirija.

Frano Ridjan televizijski je voditelj s bogatim dugogodišnjim iskustvom. Na Novoj TV smo ga do sada gledali kao voditelja popularnih emisija – ''Supertalent'', ''Tvoje lice zvuči poznato'', ''Farma'' i ''Startaj Hrvatska''. Oduvijek mu je, kako kaže, san bio postati ''čovjek iz svačijeg dnevnog boravka'', a taj san počeo mu se ostvarivati već sa 16 godina kada je prvi put kročio u lokalnu radio postaju.

Gabriela Pilić završila je stručni studij na Kineziološkom fakultetu te time postala prvi stručni prvostupnik trenerske struke plesa u Hrvatskoj. Članica je hrvatske plesne reprezentacije tijekom svoje cijele natjecateljske karijere.
Svojim rezultatima ponosno dodaje pobjedu u showu Ples sa zvijezdama s plesnim partnerom Slavkom Sobinom u prvoj sezoni na Novoj TV, a već u sljedećoj bila je polufinalistica zajedno s Markom Petrićem.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju