U prvoj emisiji uživo Emilija i Patrik plesali su slowfox.

Naša jedina pobjednica na Eurosongu sad dolazi na plesni podij. Danas ima školu pjevanja, a u karijeri je imala prilike plesati u okviru nastupa. Pjevačica Emilija Kokić istaknula je da joj je „Ples sa zvijezdama“ najveći izazov dosad, a njen mentor Patrik Seretin prvi put je mentor u showu.

"Prekrasno vas je bilo gledati, stvarno ste lijepo klizili i plovili. Noge su te slušale večeras Emilija, ali trema je prevladala. Ono što ti mogu savjetovati za drugi put - isključi sve oko sebe i zamisli da ste sami u dvorani", dala je savjet Franka.

"Sve što je negativno i što će biti negativno rečeno ja ću to zaboraviti. Vidim jednu toplinu plesača u tebi koji čuči i čeka da izađe van i ja te molim da sljedeću nedjelju to vidimo", istaknuo je Ciboci.

"Bilo je jako lijepo, ali malo suzdržano, vidjelo se da paziš i brojiš. Imaš jako dobrog partnera i on pokazuje svojim plesom da te može puno naučiti tehnici i veselim se vidjeti kako ćete napredovati", rekla je Larisa.

"Meni se činilo da je muzikalnost bila točna, a ovo što oni pričaju u suzdržanosti ponekad trebaš pripaziti na ramena i zauzmi više prostora pa će to sve sjesti na svoje", zaokružio je Igor Barberić. Osvojili su 17 bodova žirija.

  

Emilija Kokić 1989. u sastavu grupe Riva pobijedila je na Eurosongu s pjesmom „Rock me“. Zbog ratnih zbivanja grupa prestaje s radom 1992., a Emilija nastavlja uspješno svoju solističku karijeru. Emilija je nastupala i bila nagrađivana na brojnim festivalima u Hrvatskoj i u inozemstvu. Prošle godine postala je ambasador Vladine agencije za cjeloživotno učenje.

U svojoj plesnoj karijeri Patrik Seretin nanizao je pregršt uspjeha, među kojima se možda najviše ističe to što ima osvojeno 21 državno prvenstvo. Također Patrik je predstavljao Hrvatsku na svjetskim i europskim prvenstvima. Osim samog sportskog plesa nastupao je u nekoliko televizijskih emisija, a imao je prilike nastupati u Hrvatskom narodnom kazalištu kao plesač u operi.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju