U prvoj emisiji uživo Ana i Mario plesali su paso doble.

Ona kao svaki sportaš ide po pobjedu. Sestra blizanka Lucija znači joj sve u životu, a zamjenom su pokušale zbuniti plesača Maria na upoznavanju. No, nije se dao smesti i odmah je prepoznao svoju partnericu. 

Jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica Ana Zaninović i njen plesni mentor Mario Ožbolt zaplesali su na velikoj pozornici showa „Ples sa zvijezdama“.

"Ana ovo je meni iznenađenje večeri, Bravo! Ima mjesta za napredak, ali sve u svemu jako, jako dobro. Bravo!", oduševljen je bio Igor Barberić.

"Kako ti stoji ovaj ples! Kako si i sama rekla imaš tu snagu, eksplozivnost. Ti si u ovom plesu zapravo sama pobijedila bika, još da samo spustiš malo ramena i dodaš fokus u okretima i mislim da ni Ciboci neće naći manu", dodala je Franka.

"Okreti katastrofa, ja mislim da još lošije u 'Plesu sa zvijezdama' nisam imao prilike vidjeti. Ti si bila matador, a on je bio tvoj plašt. No, s obzirom na to da je ovo prva emisija i više nego dovoljno", strog je bio Ciboci.

"Mene uopće nisi iznenadila, očekivala sam da ćeš biti takva. Ulila si vještinu sporta u taj ples, ta oštrina, sigurnost, meni je bilo super", zaključila je Larisa. Osvojili su 26 bodova žirija.

 

U svojoj bogatoj sportskoj karijeri osvojila je brojna svjetska i europska odličja u taekwondou. Zajedno sa sestrom blizankom Lucijom nastupila je na dvije Olimpijade. Najveći uspjeh u karijeri joj je osvajanje naslova Svjetske prvakinje 2011. godine. Ana sada svoje sportsko znanje i iskustvo želi prenijeti na mlađe generacije kao trenerica u svom matičnom klubu, Taekwondo klubu Marjan. Majka je malenog dječaka Tome.

Mario iza sebe ima niz plesnih dostignuća, pa je tako tri godine zaredom državni prvak u kombinaciji standardnih i latinoameričkih plesova. Mario je predstavljao Hrvatsku na brojnim svjetskim i europskim prvenstvima te je bio u top 20 parova na svijetu u kombinaciji standardnih i latinoameričkih plesova. Rekreativno se bavi borilačkim vještinama (kickboxing i tajlandski boks).
Često nastupa i na raznim humanitarnim događanjima te u televizijskim emisijama, pa su ga gledatelji tako, osim u showu „Tvoje lice zvuči poznato“ i u prethodne dvije sezone „Ples sa zvijezdama“. 2019. plesna partnerica bila mu je glumica Ana Vučak Veljača, a u sezoni 2022. plesao je s pjevačicom Albinom.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju