U prvoj emisiji uživo Tara i Mateo plesali su lyrical.

Voli uloge koje su drugačije od njene osobnosti. Mirna je i draga, a s druge strane ima ludu energiju. Kako je ples nov za Taru, tako je lyrical nov za Matea. Tara i Mateo otkrili su da imaju velika očekivanja i nade u showu „Ples sa zvijezdama“. S njima nema kraja smijanju, a nadaju se da će publika uživati baš kao što i oni uživaju u plesu.

"Pomno sam pratio od početka pa do kraja, ne mogu reći da je bilo loše, ali ne mogu reći ni da je bilo super. Malo sam više očekivao od tebe emocija, karaktera, za razliku od drugih stilova", započeo je Ciboci.

"Ti si Tara jedan takav talent u svemu što radiš, tako da me nisi razočarala. U svakom segmentu mi se svidjelo", istaknula je Franka.

"Ne slažem se s Cibocijem, meni je ovo bilo sjajno. Imala si izražaj, imali ste kontakt, nizak centar, dinamično je bilo, plesno, muzikalno. Meni je ovo sjajno!", zaključila je Larisa Lipovac Navojec. Osvojili su 28 bodova žirija.

 


Tara Thaller mlada je glumica iz Zagreba. S 20 godina dobiva glavnu ulogu buntovne tinejdžerice u prvoj domaćoj HBO seriji ''Uspjeh'' oskarovca Danisa Tanovića nakon čega 2019. slavi pobjedu u showu ''Zvijezde pjevaju'' s mentorom Dinom Jelusićem. U siječnju 2023. u kina je došao prvi hrvatski dugometražni crtani film u 3D tehnici ''Cvrčak i Mravica'' u kojemu glas posuđuje princezi Mravici, a u sklopu crtića izlazi još nekoliko singlova koje potpisuje Coco Mosquito.

U početku se bavio nogometom, te je s vremenom shvatio da mu noge puno bolje rade na plesnom podiju. Mateo je višestruki državni prvak u latinoameričkim plesovima te dugogodišnji reprezentativac Hrvatske i pobjednik brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira. U showu ''Ples sa zvijezdama'' u prethodne dvije sezone plesao je s Nives Celzijus i Vlatkom Pokos.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju