U prvoj emisiji uživo Marco i Paula plesali su cha cha cha.

On je odrastao uz naš show, a sad je postao dio njega. Marcova tiha želja se ostvarila i s mentoricom Paulom zaplesao je u showu „Ples sa zvijezdama“. Marco i Paula žele da publika u njima razlog za nasmijati se, plakati pa i glasati.

"Na kraju smo pa ću biti kratak. Jako je dobro da je tvoj nastup na kraju jer si ti kao jedan plesni šećer", komentirao je Igor Barberić.

"Toliko si ozaren dok plešeš i mislim da si jako dobro izveo. Od početka do kraja si bio totalno unutra. Paula te vodi savršeno", poručila je Larisa Lipovac Navojec.

"Ništa strašno, ali molim te za sljedeći put - sad si od početka do kraja imao otvorena usta, a tu koješta leti, pa pripazi na to", istaknuo je Marko Ciboci.

"Ti si jednostavno prštao na sve strane. Ja tebe baš obožavam, plesao si kao da smo negdje na sedmoj emisiji", zaključila je Franka. Osvojili su 28 bodova žirija.

 

Marco je jedan vrlo svestran mladić - osim što je uspješan influencer, pokazao je i da je sposoban izgraditi kuću, radi i na glazbenoj karijeri, po struci je kuhar i vizažist, a sada se našao u plesu.

Paula osim što se profesionalno bavi plesom već 18 godina, studira na Filozofskom fakultetu turkologiju i francuski jezik. Čak jedanaest puta bila je državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana. Kao državna prvakinja i član reprezentacije godinama je predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima. U prošloj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'' Paula je bila u finalu s glumcem Filipom Vidovićem, a sezonu prije bila je finalistica zajedno s Ivanom Šarićem.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju