Deset kandidata pokušalo je izboriti prolaz u daljnje natjecanje.

U sedmoj audicijskoj epizodi pao je posljednji, peti zlatni gumb ove sezone Supertalenta. Martina Tomčić ulične svirače koji čine bend The Bad Week lansirala je direktno u polufinale nakon što je naglasila da su je odveli na neki drugi planet. 

Deset kandidata došlo je na pozornicu Supertalenta predstaviti se i pokušati izboriti prolaz u daljnje natjecanje. Donosimo kratki pregled svih nastupa, a vi nam u anketi recite koji vam je od tih nastupa bio najbolji. 

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Ulični svirači Gile, Danijel i Strahinja koji čine bend The Bad Week svojim su nastupom donijeli neku novu i dobru energiju kojom su kupili publiku te podijelili mišljenja žirija. Dok su Maja, Fabijan i Martina uživali u njihovim melodijama, Davor je istaknuo da ih ne bi ponovno slušao. No, ta želja ipak se neće ostvariti jer ih je Martina zlatnim gumbom odvela direktno u polufinale.

Svoj pjevački talent pokazala je i 10-godišnja Sara Juran iz Zagreba koja je svojom izvedbom Disneyeve pjesme rastopila srca žirija. Uz pjevanje izvela je i koreografiju koju je sama kreirala.

Mlada Splićanka Emma Uvalić svojim je glasom i pjesmom "Jedini" od Doris Dragović osigurala prolaz u daljnje natjecanje. Pokazala je da ima cijeli paket za dobar nastup - pjevanje, ponašanje, samouvjerenost i stas.

Plesnim točkama predstavili su se Plesni klub Dance Queen upečatljivom koreografijom o evoluciji čovjeka i sve većem problemu današnjice - ovisnosti o tehnologijama.

Od prvog pokreta Plesni studio Illusion koreografijom "Creation" iznenadio je publiku i žiri. Članice kluba plijenile su pažnju pokretima i sinkronizacijom na zavidnoj razini.

Pobijedili su tremu i dali sve od sebe da oduševe žiri i osiguraju prolaz dalje, ali morat će na tome još poraditi Mladen Fajfarić, Damir Slunjski, Jovan Jeremić, Danijela Razum i John James David Peralta.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju