Žele gledateljima prenijeti posebnu poruku.

Sestre Marija i Sanda od 2007. postoje kao PK Dance Queen i neprestano pretvaraju ples u umjetnost. Odmalena su ih privlačile glazba i ples, a svoju strast pretvorile su u uspješan klub koji broji preko 300 polaznika na nekoliko lokacija. Stilovi koje plešu su jazz dance, modern i balet. Jedini su klub u Primorsko-goranskoj županiji s certifikatom za sport, a tome zasigurno pomaže i njihovih 9 fakultetsko obrazovanih trenera. Na Supertalent dolaze zabaviti se i pokazati da se marljiv rad isplati.

U finalu Supertalenta bili su 2018. ovoga puta nemaju prevelika očekivanja, ali žele približiti publici da je ples sport i da je jako zahtjevan. Inspiracija za koreografiju je evolucijski put čovjeka i kažu da nije bitno hoće li gledatelji razumjeti tu poruku, nego hoće li ih dotaknuti.

 

„Trebalo je dosta razumjeti, ja bih to usporedio sa crnom čokoladom s paprom – nije baš za svakoga treba to poznavati jer je onako dosta artistički“, započeo je Davor, a Maja je nastavila: „Standardno ste dobri. Mislim da je malo nezahvalno profesionalce poput vas uopće komentirati jer znate što radite. Radite to već jako dugo, potpuno ste spremni. Ovaj put bih rekla da je bilo najozbiljnije, ne toliko duboko koliko dramatično.“
Fabijan je najviše istaknuo njihovu lakoću kojom se kreću pozornicom i poručio im da je sve bilo na toliko zavidnoj razini da je bilo nevjerojatno. „Danas ste uspjeli pokazati tu jednu zrelost plesačko-umjetničke interpretacije. Bravo!“, dodala je Martina. Još jednom su pokazali da dobri glasovi žirija dolaze nakon ovakvih komentara pa stoga PK Dance Queen u Kraljevicu nose četiri prolazna glasa žirija.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju