Koreografijom „Creation“ žele pokazati kako izgleda proces stvaranja jednog nastupa.

Svestrana Osječanka Ivana Crnković bavi se plesom već 17 godina, a sve je počelo još za vrijeme osnovne škole. Ivana je osnivačica Plesnog studija Illusion u kojemu predvodi sve generacije plesača. Paralelno se bavi i pjevanjem, a kao mlada pjevačica u usponu sve smišlja sama – od šminke i odjevnih kombinacija do koreografija. Umjetničko ime joj je Noelle, a njezini spotovi obiluju plesom i koreografijama koje je sama kreirala.

Koreografijom „Creation“ Ivana želi pokazati kako to izgleda kad stvara pokret, koreografira, kako sve kontrolira i kako se osjeća na kraju kad to sve i uspije ostvariti. Čim su došle na pozornicu Maja je bila oduševljena kostimima. Od prvog pokreta plijenile su pažnju svih u studiju.

Fabijana je zanimalo rade li prvo koreografiju ili matricu, ili obrnuto i iznenadilo ga je to što Ivana sve radi sama: „Ja jako volim te frljice, volim detalje i ovo je bilo krcato detaljima do samog naklona koji je imao svoj znak. Ne znam… možemo slobodno ići dalje!“

Već očarana kostimima, Maja je pohvalila glazbeni spoj i dobru mušku energiju voditeljice Ivane. „Meni vam se ova koreografija baš jako svidjela, priča mi se svidjela, razigranost mi se svidjela, elementi su mi se svidjeli, ideja mi se svidjela… Ako je snažno sve morate biti jednako snažne. To mi je nedostajalo i to mi je nažalost umanjilo početni wow efekt“, poručila je Martina.
A Davor je nastavio: „Meni ste bili odlični, uopće vam neću zamjeriti ovo što priča Martina jer neki su se rodili kasnije, neki su se priključili klubu kasnije. A znamo da vaša ravnateljica sve to posloži samo je potrebno malo vremena. Tako da ja uopće ne sumnjam u vašu budućnost. Meni ste bili izvrsni. Uživao sam, na trenutke sam se bojao, ali strah je dobar tko ga ima.“

Do Osijeka putuju svemirskim brodom i teleportacijom nose četiri prolazna glasa od žirija.
 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju