Varaždinac Mladen Fajfarić 2018. godine pojavio se u Supertalentu, a sada je ponovo stao na veliku pozornicu pred četveročlani žiri.

Mladen, koji je po struci informatičar, voli glazbu i knjige, a u show se prijavio s talentom pjevanja. U Varaždinu mu govore da je dvojnik Zdravka Čolića.

Mladen se najviše radovao ponovno vidjeti Maju Šuput koja je po njegovom dolasku na pozornicu odmah zamolila publiku za podršku i dignula ih na noge. Budući da su mnogi pronašli sličnost između Mladena i Zdravka Čolića za nastup je odabrao pjesmu „Pjevam danju, pjevam noću“.

 

 Podrška publike i Majina pomoć ipak nisu bili dovoljni za Mladenov uspjeh. „Ništa nemam niti protiv vaše energije, niti ičega… ovo je baš show. Jedino iz poštovanja prema drugim kandidatima koji su ostali u ritmu pjesme. Evo zašto sam ja stisnuo svoj 'X'“, istaknuo je Fabijan. Isto mišljenje s Fabijanom je dijelila Martina, dok su Maja i Davor Mladenu dali prolazni glas.

Bez obzira na to što ne ide u daljnje natjecanje Mladenu je najvažnije bilo zabaviti se. Nakon nastupa je dobio Majin autogram na koji je Davor dodao srce i jedva čeka pokazati ga u Varaždinu. Istaknuo je da će ga dobro čuvati pa da ostane uspomena i kad njega više ne bude.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju