Želi na Supertalentu ponovno osjetiti što znači nastupati.

Splićanka Emma Uvalić je tinejdžerka koja već ima iskustva s javnim nastupima. Kao djevojčica od 9 i 13 godina nastupila je s Doris Dragović u Lisinskom i Areni. Samim time, nema strah od javnih nastupa i voljela bi na Supertalentu ponovno, nakon korone, osjetiti što znači nastupati i natjecati se u pjevanju. Bila je dosad na raznim pjevačkim natjecanjima i polučila značajne uspjehe. Cijela obitelj ju podržava, a osobito otac, koji joj je pratnja na audiciji.

Doris Dragović joj je pjevački uzor pa je za nastup u Supertalentu odabrala je pjesmu „Jedini“.

martina joj je poručila da ima sve potrebno za uspjeti u pjevanju, a Fabijan je za sljedeći nastup poželio neku izazovniju pjesmu. Nešto da joj bude izazov i da se vidi do kud može ići.

S njim se složio i Davor: „Bilo bi stvarno super da probaš nešto drugačije, izaći iz tih svojih cipela. Iako su ok cipele.“

Komentare je zaključila Maja: „Ma joj Emma ti si apsolutno gotov proizvod. Na tebi sve štima, od izgleda, ponašanja, pjevanja, tvoje samouvjerenosti. Što se mene tiče uopće ne trebaš pjevati ništa zahtjevnije jer mislim da ti svoj put vidiš u ovoj vrsti glazbi. Ovo si otpjevala prekrasno, točno, mislim ako te Doris gleda da će biti i ponosna i sretna.“ Osvojila je četiri prolazna glasa i sve je bilo kako je zamislila.


 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju