Mama joj je dan ranije rekla da dolazi pjevati na Supertalent.

Zagrepčanka Sara Juran od malih nogu pokazivala je talent za pjevanje i ples, a budući da je Supertalent pratila tijekom prošlih sezona, majka ju je prijavila u show. Sara se bavi folklorom 4 godine.

Desetogodišnja Sara u Supertalentu se predstavila pjevanjem i Disney pjesmom „Gdje zove me“. Iako je najavila samo pjevanje imala je i prigodnu koreografiju koju je smislila sama. „Imaš jako, jako onako za dijete od 10 godina snažan glas, prodoran glas. Mislim da je mama jako ponosna, možeš i ti biti ponosna. A ja sam jako ponosna na završni držani ton koji mi je posebno, posebno bio lijep. I evo ako si mogu poželjeti da nakon Supertalenta poradiš još malo na svom vokalu sigurna sam da ti to samo dobro u životu može donijeti“, poručila je Martina.

„Ono što se meni jako sviđa što si pjevala na hrvatskom i meni se sviđa ovo što se ti sa 10 godina razgovaraš jako zrelo i što razmišljaš o mentalnom zdravlju. Kao što su ti oni rekli postoji još prostora za vježbanje“, istaknuo je Davor i potaknuo je da još začini koreografiju.

Uz predivan glas, jednostavnost i zrelost Sara je ponijela tri prolazna glasa u daljnje natjecanje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju