Ovaj zanimljivi bend za početak je izveo autorsku pjesmu kojom su privukli pažnju žirija i publike.

Strahinja Jajić na ulici je počeo svirati u 2. razredu srednje škole. Inače je često svirao s ocem, a prije nekoliko godina počeo je svirati sam. Završio je likovnu akademiju i s tatom je učio svirati gitaru, a upravo je od njega dobio gitaru na kojoj sada svira iako je stara čak 45 godina. Želi to očuvati kao tradiciju koja se nastavlja s oca na sina i nada se da će tu ljubav prema glazbi i gitari prenijeti na svog sina. Kada je krenula karantena, 2020. on i Gile svirali su svaki na jednoj strani ulice, a onda su shvatili da bi bilo bolje da krenu svirati zajedno jer ovako samo odvlače pažnju jedan s drugog.


Nekoliko dana kasnije iz istog im se razloga pridružio i Danijel. Prvotno su se htjeli zvati Bad English, no onda su shvatili da već postoji bend tog imena, pa su se odlučili nazvati The Bad Week jer su zapravo potpuna suprotnost od lošeg tjedna. Gile je samouki glazbenik koji je bio toliko ambiciozan da je tražio savjete velikih majstora usne harmonike, a pomogli su mu svi kojima se obratio. Danijel je također samouki glazbenik.

Ovaj zanimljivi bend za početak je izveo autorsku pjesmu kojom su privukli pažnju žirija i publike. Fabijan je posebno pohvalio Danijela i njegov osjećaj za akustični bubanj. Dok su Martinu već tad kupili svojom neobičnom energijom Davor je istaknuo da se kod njega nije dogodila ta kemija i da nema želju vidjeti njihov sljedeći nastup.

 

Da odsviraju još nešto bila je Fabijanova želja, a dečki su zasvirali klasik „Stand By Me“ kojim su oduševili sve prisutne. Martina je tijekom ove izvedbe zadržavala suze. „Što sam htio to sam i dobio. Hvala vam!“, oduševljen je bio Fabijan.

„Vaša današnja izvedba ne mogu reći da je za 'DA', ali ne mogu ni podržati kolegu Bilmana jer bi to značilo u tom slučaju da ne idete dalje“, započela je Martina te dodala: „Ali mogu napraviti sljedeće.“ I dodijelila im svoj zlatni gumb! Time Strahinja Janjić & The Bad Week imaju direktan prolaz u polufinale.

„Ovo je Supertalent. Kad apsolutno neočekivano izborom druge pjesme i vokalom ste me odveli na jednu drugu planetu. Na toj planeti je jako lijepo i na toj planeti zaslužujete ove zlatne konfete i zbog toga ste vi moj zlatni gumb ove sezone“, zaključila je Martina.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju