Plesno-gimnastički klub Flik Šenkovec u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Da je moguće rasplesati voditelje Igora i Franu na audicijskom nastupu su dokazale članice plesno-gimnastičkog kluba Flik Šenkovec. Izvodile su teške akrobatske elemente kojima su osigurale prolaz u polufinale. Zaista se vidjelo da su djevojke uživale u svakom pokretu.

Mlade plesačice koje plešu kao velike. Njihov je moto da ne moraju vježbati nego da žele. Ističu da je nova koreografija opasnija i žele svima poručiti da se sve može!

 

"Ne mogu reći da sam fliknuo, ali kliknuo jesam deifinitivno na vaš nastup. Od scenografije, kostimografije, grafike i akrobatskih pokreta. Definitivno ste podigli za jednu ljestvicu, ako ne i 'lojtricu' više", istaknuo je Davor.

Da su apsolutno opravdale cijelu priču potvrdila je Maja. Oduševljena je kako pokretima tako i kostimima. Poručila im je da su bile bolje od audicije i da bi ih, kao i Davor, mogla gledati stalno.

"Sami spoj glazbe, vaše gradacije, koreografije. Zapravo svega što ste izvele večeras... ja nemam riječi. Ne znam s koje ste planete, nadam se da ste s naše. Zaista svaka čast!", oduševljen je bio Fabijan.

Martina je sigurna da su one s ove planete. Njihov nastup je protumačila kao povratak drevne civilizacije iz svemira. Složila se s ostatkom žirija, osim s Davorom da nije flipnuo. Ona je i flipnula i kliknula i jako ih želi vidjeti u finalu!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju