Moto je da ne moraju vježbati nego da žele vježbati.

U nadi da će trenericu Tatianu učiniti ponosnom članice PGK Flik Šenkovec izašle su na veliku pozornicu Supertalenta. Najmlađa je Paula i ima 9 godina dok najstarija ima 16, a predstavile su se koreografijom Dreams. U svom nastupu više su puta izvele jako teške akrobatske elemente, a rasplesale su ne samo žiri, nego i voditelje Igora i Franu.

„Meni se jako sviđa ta razlika u godinama, a opet se ona u vještini zapravo ne vidi. U smislu ja ne znam tko ima koliko godina i tko se koliko dugo bavi ovim što vi radite, a svi ste na dosta sličnoj razini“, rekao je Fabijan.
Zaista se tijekom cijelog nastupa vidjelo koliko su djevojke uživale u svakom pokretu, a to je prepoznao i žiri od kojeg su dobile četiri DA. Unatoč tome Martina je prije svega priznala da je na prvu pomislila da će je dočekati „bezveznjikavi“ nastup kao na školskoj priredbi, a bilo je „baš jedno onako za mene osobno ugodno, ugodno iznenađenje i puno učenja. Jer sam od vas večeras puno naučila i hvala vam na tome“.

Kandidati koji izvode plesne točke nestrpljivo čekaju komentar Davora Bilmana koji je ovog puta bio oduševljen. „Jako je dugo trajala točka i ni u jednom trenutnu nije nitko poželio da završi. To je onda dokaz da je zaista zanimljivo. Ja ne mogu vjerovati da mi u Hrvatskoj imamo tako profesionalnu acro grupu. To samo znači da ste izuzetno dobre“, istaknuo je te dodao: „Kad god mene pitaju što očekujete od nastupa – evo ovako, to je to!“
 

 

Acrobatic dance rijetka je plesna disciplina u Hrvatskoj, a upravo je zbog toga Plesno gimnastički klub Flik Šenkovec poseban. Osnivačica kluba je Tatiana Stojiljković, Ukrajinka iz Kijeva, koja se skrasila u Hrvatskoj nakon što se udala. Tatiana je od šeste godine trenirala gimnastiku, a uz roditelje polaznica shvatila je da ih zanima nešto više od pukih pravila i rekvizita. Inspiraciju traži posvuda – nekada je okidač u muzici, nekad u pokretu, a nekada i u kostimima. Atmosfera i motivacija su najbitnije, pa zato češće hvali nego kudi djecu. U današnjem svijetu ponekad je teško ostati pozitivan, kreativan i inspirativan, a oni žele donijeti dašak toga na pozornicu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju