Između nje i Marija pala oklada u palačinke

Na vodenom poligonu u Survivoru prvi bod spretno je osvojio Luka za plavi tim, no tu je uzbuđenju za plave bio kraj, jer prvi su do osam bodova došli crveni. Pobijedili su plavo pleme rezultatom 8:6. Kad je shvatila da su izgubili, Nancy se rasplakala jer vjeruje da je ona na redu za nominacije. Iako ju je Mario podsjetio na prošle sezone i na to kako nije nužno da novi natjecatelji otpadaju, te da se dogodilo i da pobjede, nije joj bilo lakše. No, pala je oklada između njih dvoje u fine palačinke.

„Kolaps emocija. Znam da sam sljedeća. Nije do toga nego sve skupa. Četiri je poraza za naš tim na plemenskom. Znam da nije kraj i mislim da trebaju svi naučiti da su emocije snaga, a ne slabost i da ih treba pokazati“, rekla je Nancy koja se već pomirila s tim da ide u eliminacijsku igru. Jedan dio nje želi kući, a drugi ostati, no naglasila je da će se boriti.

U sukobu uvjerenja što će se dogoditi, između Nancy i Maria pala je oklada u palačinke. Kako će se odviti plemensko vijeće i tko će osvojiti palačinke, Mario ili Nancy, ne propustite pogledati u sljedećoj epizodi.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju