Saznajte što su natjecatelji otkrili o svojim nastupima

U petoj audicijskoj epizodi Supertalenta, koja nas čeka ove nedjelje, nastupi će donijeti obilje zabave uz ples, pjesmu i glazbu. Hoće li žiri "plesati kako kandidati sviraju" ostaje za vidjeti, no sigurno je da će se na pozornici nizati nezaboravni talenti, uključujući i neočekivane izvedbe iz kategorije "razno".

Jedan od takvih je simpatični Talijan Zeno Sputafuoco, čiji će nastup izazvati vriskove publike i žirija. Gimnastiku, ples i baratanje štapovima demonstrirat će Twirling klub Požega, čiji članovi imaju od 12 do 60 godina, a spektakularne trikove s nogometnom loptom pokazat će Kostarikanac Willy Elastico.

Posebnu vokalnu zrelost prikazat će dvoje mladih pjevača – Ana Ajduković s popularnom domaćom pop pjesmom i Hamza Bajraktarević izvedbom sevdalinke. Svojom glumom i potresnom životnom pričom dirnut će nas Tetiana Kyslynska, dok će Yuliana Kobtseva izvesti atraktivan ples na visokim petama. 

Kandidat Patrik Crnić raznim će imitacijama pokušati nasmijati žiri, dok će mlada plesačica Sofija Burić oduševiti neočekivanim obratom u svom nastupu. Miloš Šušanj će pokazati da je rap njegova strast, a ulični svirač iz Rijeke Luka Govorčin donijet će na pozornicu pozitivnu atmosferu ulične glazbe.

Jedanaest novih talenata čeka svojih pet minuta slave – ne propustite petu epizodu Supertalenta na Novoj TV!

Sofija Burić uoči audicijskog nastupa u Supertalentu AJMO SOFIJA! Nema niti 10 godina, a već osvaja podije svojim plesnim koracima! Hoće li osvojiti i žiri?

Miloš Šušanj uoči audicijskog nastupa na Supertalentu PAMETNOM DOSTA! Puno energije, veseli ritam i dobra atmosfera – sve to garantira Miloš! Takav poziv ne možete odbiti!

Yuliana Kobsteva uoči audicijskog nastupa u Supertalentu KAKAV TALENT! Yuliana će svoju točku odraditi s lakoćom, ali ono što će ona napraviti ne može svatko!

Patrik Crnić uoči audicijskog nastupa na Supertalentu YOUTUBE Pitate se što će Patriku češalj i autić u rukama? I mi isto!

Hamza Bajraktarević uoči audicijskog nastupa u Supertalentu KLAVIJATURE ILI SEVDALINKE? Hamza je glazbeno multitalentiran – hoće li u Supertalent doći pjevajući ili svirajući?

Zeno Sputafuoco uoči audicijskog nastupa u Supertalentu FENOMEN?! Zbog njegovog nastupa mnogi će pasti u trans – što će izvesti tajanstveni Zeno iz Italije?

Sadržaj Supertalenta donosi vam Telemach Hrvatska.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju