Peta epizoda donosi nevjerojatan nastup od kojeg će žiri okretati glavu i pokrivati oči

Audicijske epizode Supertalenta nastavljaju u punom jeku, a kandidati koji stižu na pozornicu izgaraju od želje da pokažu svoje talente izvan svojih soba, mjesta, gradova ili čak država. Nadolazeća peta audicijska epizoda donosi 11. fenomenalnih nastupa u kojima će gorjeti i nešto više od same želje kandidata da se dokažu pred žirijem i prođu u idući krug natjecanja.

Strastveni ljubitelj freestlye nogometa Willy Elastico, ujedno kandidat koji će otvoriti novu epizodu, pokazat će kakve sve trikove umije raditi s jedinim rekvizitom – loptom. Kao da njegovo impresivno tehniciranje nije dovoljno atraktivno, Willy će loptu u jednom trenutku zapaliti i s njome napraviti uistinu vatreni freestyle performans: „Frajer će nas sve zapaliti“, bit će Majina reakcija kad shvati što je posrijedi, a hoće li se žiriju ovaj potez svidjeti ili će ih prestrašiti, ostaje za vidjeti.

Ako ih vatra ne prestraši, za to će se svakako pobrinuti osebujni Zeno Sputafuoco od čijeg će se talenta razbježati članovi žirija i poneki član publike, a mnoge će i fascinirati. Ovaj naizgled sasvim obični Talijan guta mačeve kao iz šale i u nos može ugurati svašta, a ove riskantne vratolomije dio su njegove dnevne rutine. „Kad uvježbam nešto novo, prvo to pokažem supruzi i djeci. Kad guram kuku u nos ili gutam mačeve, za njih je to dio svakodnevice“, objašnjava Zeno od čijih će fascinantnih i nezamislivih trikova žiri okretati glavu i pokrivati oči, a najveći će šok uslijediti kad Davora i Fabijana posjedne na prikolicu čiju će kuku zakačiti za vrlo neočekivani dio tijela i pokušati ju vući po pozornici. „Ne bih išla ni mrtva“, komentirat će Martina koja će biti sretna što Zeno nije nju izveo na pozornicu. Pitanje je hoće li ova točka biti bolnija za izvođenje ili za gledanje, a odgovor se krije u petoj epizodi jedanaeste sezone Supertalenta.

Kao pravi predstavnik onih koji gore od želje da se njihov talent prepozna, mladi reper Miloš Šušanj zvani Šomi pred žirijem će izvesti autorsku pjesmu za koju je siguran da može postati hit, a njegov najveći san je postati zvijezda: „Ti si zapravo hit-maker“, zaključit će Fabijan nakon izvedbe. Hoće li Milošev prvi nastup u životu biti stepenica bliže ostvarenja sna ili će žiri za njega imati drugačije planove, saznat ćemo uskoro.

O slavi sanja i Patrik Crnić, umjetničkog imena Patrik Yellow, koji će pred žirijem imitirati poznate osobe i zvukove automobila, a za to će mu biti potrebni zanimljivi rekviziti – prazna limenka i potrošena rola papira. Koja će biti njihova uloga i hoće li Miloš osigurati još koji nastup na pozornici Supertalenta, tek će se otkriti.

Osim Willyja, Zene, Miloša i Patrika svoju će želju za prolaskom u nastavak natjecanja pokušati ostvariti i ostalih sedmero kandidata: Ana Ajduković, Twirling Klub Požega, Hamza Bajraktarević, Tetiana Kyslynska, Luka Govorčin, Sofija Burić i Yuliana Kobsteva. S kojim će se talentima i vještinama predstaviti i čija će se želja za prolaskom u idući krug natjecanja ostvariti, gledatelji će saznati u nedjelju navečer!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju