Stali su na pozornicu hrabro i tremu ostavili iza kulisa.

Među kreativnim i neobičnim nastupima audicijskih emisija na velikoj pozornici Supertalenta predstavili su se i kandidati koji su posebno rastopili srca žirija i publike pred malim ekranima. Naravno, riječ je o najmlađim kandidatima koji su na pozornicu stali hrabro i predstavili svoj talent baš onako kako su to i zamišljali.

U prvoj epizodi devete sezone Supertalenta led je probio i prvi nastupio Mauro Jakić koji ima 10 godina. Priča tri jezika, trenira stolni tenis, ne bavi se inače glazbom, ali glavni je pjevač u kući. Najveći strah pred nastup bio mu je da će od žirija dobiti X. A ne samo da ga nije dobio, nego je oduševio žiri svojim umiljatim glasom. 

„Imaš predivan i taj glasić dok pričaš, imaš predivan glasić dok pjevaš. I super kontroliraš taj glas. Možeš pjevati onako punim tonom i možeš otići u ovaj nježni falset“, redala je pohvale na Maurov nastup Martina Tomčić.

Od malih nogu talent za pjevanje i ples pokazivala je i Sara Juran. Budući da je Supertalent pratila tijekom prošlih sezona, majka ju je prijavila u show, ali joj je tek dan pred nastup to i otkrila. Sari to pak nije bila otežavajuća okolnost jer je na nastupu izvedbom Disneyeve pjesme u kombinaciji s koreografijom koju je spremila sama oduševila sve prisutne. 

„Ono što se meni jako sviđa što si pjevala na hrvatskom i meni se sviđa ovo što se ti sa 10 godina razgovaraš jako zrelo i što razmišljaš o mentalnom zdravlju“, istaknuo je Davor.

Koliko voli biti na pozornici posebno je pokazao Matej Jakša. Najviše voli kad ga publika nagradi pljeskom, a na ovom nastupu pljeska svakako nije nedostajalo. Matej svira harmoniku, a time se počeo baviti prije godinu i pol. Svoj talent prepoznao je sam te je već s tri godine imao igračku harmoniku. 

„Mislim da ćeš ti imati puno posla i da ćeš se naputovati“, zaključio je Fabijan njegov nastup.

Pozornost svih prisutnih već na samom početku koreografije ukrala je Marina Mitrović fenomenalnim plesom. Od pete godine sudjeluje na natjecanjima kojih godišnje odradi pedesetak te je pobijedila na svjetskom prvenstvu u fit kidu. S obzirom na to da je nemirna i nervozna, najbolja je kad nastupa pod pritiskom, a trema nije njen suputnik. 

Meni ti se ovo Marina jako, ali baš jako, jako svidjelo“, komentirala je Martina, a nastavio Fabijan: „Jako cijenim vještinu, a ti stvarno imaš vještinu. Talent imaš, ali si u to dala vremena i sad imaš vještinu s kojom barataš jako dobro!“

Nova mlada nada plesne scene je i Leon Grgić. Oduvijek je znao da se želi baviti plesom, no u njega se zaljubio kada je jednom prilikom gledao show Ples sa zvijezdama.Jedinstvenost njegovog nastupa je što sam pleše latinoameričke plesove. 

Prva polufinalna emisija pred nama je ove nedjelje koja će se emitirati uživo iz novog studija. Žiri je već odabrao ukupno 36 kandidata koji nastavljaju svoje natjecanje za titulu devetog supertalenta i glavnu nagradu u iznosu od 200 tisuća kuna, a samo će troje najboljih iz svake polufinalne emisije zauzeti svoja mjesta u finalu showa. Od toga će prva dva finalista odabrati gledatelji, dok će trećeg finalista, neovisno o glasovima gledatelja, proglasiti žiri.

Koja će tri natjecatelja zauzeti prva mjesta u finalu showa doznajte u nedjelju na Novoj TV! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju