Marina je pobijedila na svjetskom prvenstvu u fit kidu.

Djevojčica je koja se plesom bavi od treće godine života, a taj je talent Marina Mitrović naslijedila od majke. Počela je plesati sa sestrom, a od pete godine sudjeluje na natjecanjima kojih godišnje odradi pedesetak. Pobijedila je na svjetskom prvenstvu u fit kidu. Njezin otac kaže da je hiperaktivna, a nakratko je smiruje crtanje. Voli se družiti s prijateljima, odgovorna je i brzo uči. S obzirom na to da je nemirna i nervozna, najbolja je kad nastupa pod pritiskom.

Ukrala je pozornost svih prisutnih već na samom početku koreografije. Svaki novi Marinin pokret izazivao je veliko oduševljenje u studiju. „Meni ti se ovo Marina jako, ali baš jako, jako svidjelo“, započela je Martina, a nastavio Fabijan: „Jako cijenim vještinu, a ti stvarno imaš vještinu. Talent imaš, ali si u to dala vremena i sad imaš vještinu s kojom barataš jako dobro!“

„Kao što je tvoj nastup bio dosta kompleksan, kompliciran, imala si puno teških elemenata – tako je komentar tvog nastupa potpuno suprotan i vrlo jednostavan. Bila si fantastična!“, poručio je Davor. Zanimljivom i zahtjevnom koreografijom Marina je osvojila četiri DA od žirija.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju