Tko će ovoga puta nadmašiti sva očekivanja ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Ove nedjelje zabavni show začinit će izazov koji dosad nismo imali prilike vidjeti u "Plesu sa zvijezdama". Vidjet ćemo individualne koreografije šest preostalih parova koji će potom odmjeriti snage i pokazati kako izgleda napeta bitka parova! Bit će zanimljivo vidjeti tko ima najbolju energiju među parovima, tko je najviše naučio tijekom showa i koliko dodatnih bodova će parovi zaraditi.

Očekivanja od natjecatelja iz emisije u emisiju sve su veća, a kako se finale bliži, tako su i njihovi izazovi sve uzbudljiviji. Natjecatelji će prema bodovima koje su osvojili u prošloj emisiji biti raspoređeni u tri različite runde, a s obzirom na to da će se u svakoj rundi po dva para nadmetati u izvođenju identične koreografije, vidjet ćemo tko će se pokazati kao bolji plesač.

U jednoj rundi nadmetat će se Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec s Mariom Mandarićem i Helenom Naletilić, u drugoj Marco Cuccurin i Paula Tonković s Tarom Thaller i Mateom Cvenićem te Frano Ridjan i Gabriela Pilić protiv Maje Drobnjaković i Marka Mrkića u trećoj. Žiri će nakon svake runde morati odabrati par koji se po njihovom mišljenju bolje snašao u izazovu.

Dok iščekujemo najuzbudljiviju emisiju dosad, pogledajte zabavne objave natjecatelja s TikToka. Što se događa iza pozornice kad zvjiezde otkriju TikTok filtere, što su poručili Marku Cibociju te druge zanimljive trenutke omiljenog showa pratite na društvenim mrežama "Plesa sa zvijezdama".

 

@plessazvijezdama.novatv Igranje s filterom iz backstagea😂 #psz #plessazvijezdama #fyp #foryou ♬ ceilings - Sped Up Version - Lizzy McAlpine

 

@plessazvijezdama.novatv Hoce li past jedna do kraja sezone?😂 #psz #plessazvijezdama #fyp #foryou ♬ So Pick Me - Dallas

 

@plessazvijezdama.novatv 2. Mjesto za našu Taru🙋🏼‍♂️😇🥳!! #psz #plessazvijezdama #fyp #foryou #dance #live ♬ Alo nemoj da dramis - lolo

 

@plessazvijezdama.novatv

💄🙈

♬ Cha Cha Slide - Original Live Platinum Band Mix - DJ Casper

 

@plessazvijezdama.novatv Nažalost ispali su nam Ana i Mario😫🤷🏼‍♂️ #psz #plessazvijezdama #fyp #foryou ♬ original sound - 🇹🇷

 

Plesno uzbuđenje raste, a parovi su spremni za novi izazov koji je pred njima. Tko će ovoga puta nadmašiti sva očekivanja ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

;
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju