Najpoznatija televizijska kuhinja vas čeka

Laskave titule pobjednika MasterChefa i vrijedne nagrade dosad su osvojili Šime Sušić, Nikola Lesar, Iva Pehar, Ivan Temšić, Maja Šabić i Luka Veić, a u njihovom društvu možete se naći i vi!

Aktualna sedma sezona omiljenog kulinarskog showa MasterChef tek se zahuktava kroz uzbudljive tjedne izazove, intenzivne gastroduele i neizvjesne stres testove, a prijave za osmu sezonu već su otvorene za sve one koji žele biti dio ovog jedinstvenog iskustva! Svi ljubitelji kuhanja i strastveni gurmani već sada imaju priliku napraviti prvi korak prema kulinarskom trijumfu u najpoznatijoj televizijskoj kuhinji.

MasterChef nije samo show, već i jedinstvena prilika kandidatima za rast, transformaciju i ostvarenje gastronomskih snova. Kroz MasterChef natjecatelji uče od vrhunskih chefova i usavršavaju kulinarske vještine, podižući svoje znanje na viši nivo. Upravo su predanost, ljubav prema kuhanju i podrška iskusnih mentora mnogim bivšim sudionicima showa bili odskočna daska prema ostvarenju kulinarskih ambicija i novim mogućnostima u karijeri.

Budućim kandidatima MasterChef pruža priliku da kroz natjecanje u showu prosperiraju, naprave preokret u karijeri i zakorače prema profesionalnoj kuhinji. Laskave titule pobjednika dosad su ponijeli Šime Sušić, Nikola Lesar, Iva Pehar, Ivan Temšić, Maja Šabić i Luka Veić, a u njihovom društvu možete se naći i vi!

Postanite nova kulinarska zvijezda i ostvarite svoje gastronomske ambicije! Prijavite se u novu sezonu MasterChefa putem web stranice novatv.hr/prijava ili pozivom na broj 060 800 061 i započnite svoju kulinarsku avanturu.

*0,50€ /poziv fiksna, 0,67€ / poziv mob.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju