Sad je prilika da pokažeš svoje znanje!

Ples donosi radost, pozitivno utječe na naše zdravlje i raspoloženje, jača imunitet i umanjuje stres, a show nam donosi i dašak glamura u svakodnevne živote – plesom ovog proljeća slavimo život! Plesni parovi kroz osam emisija priređuju nam pravi glazbeno-scenski spektakl, a pred njima je deveta emisija u kojoj im slijedi bitka parova. Po prvi put u "Plesu sa zvijezdama" vidjeti napetu bitku parova u kojoj će po dva plesna para istovremeno nastupiti s potpuno istim koreografijama.

Bit će zanimljivo vidjeti koji će natjecatelji osvojiti naklonost žirija, a osim plesne bitke, parovi pripremaju i individualne koreografije. Daria i Ivan ove nedjelje zaplesat će vatreni paso doble, a Franu i Gabrielu te Maju i Marka gledat ćemo u valcer izdanju. Slowfox će plesati Marco i Paula, u zaigranom quickstepu okušat će se Tara i Mateo, a jive će izvesti Mario i Helena.

Sve se više bližimo kraju ove sezone plesa, stoga smo vam pripremili kviz znanja o "Plesu sa zvijezdama". Sad je prilika da pokažete koliko dobro pratite show!

Quiz Maker - powered by Riddle

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju