Po prvi put u "Plesu sa zvijezdama" napeta bitka parova

Još samo četiri emisije ostale su do kraja aktualne sezone showa 'Ples sa zvijezdama', a u nadolazećoj devetoj epizodi doznat ćemo koji će od preostalih šest parova dospjeti u četvrtfinale plesnog spektakla. Dosad su svi kandidati pokazali izniman napredak, no u četvrtfinalu ima mjesta samo za pet najboljih parova, pa će i ove nedjelje netko od njih svoje plesno putovanje privesti kraju.

Očekivanja od natjecatelja iz emisije u emisiju sve su veća, a kako se finale bliži, tako su i njihovi izazovi sve uzbudljiviji. Ove nedjelje ćemo tako po prvi put u 'Plesu sa zvijezdama' vidjeti napetu bitku parova u kojoj će po dva plesna para istovremeno nastupiti s potpuno istim koreografijama. Natjecatelji će prema bodovima koje su osvojili u prošloj emisiji biti raspoređeni u tri različite runde, a s obzirom na to da će se u svakoj rundi po dva para nadmetati u izvođenju identične koreografije, vidjet ćemo tko će se pokazati kao bolji plesač.

U jednoj rundi nadmetat će se Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec s Mariom Mandarićem i Helenom Naletilić, u drugoj Marco Cuccurin i Paula Tonković s Tarom Thaller i Mateom Cvenićem te Frano Ridjan i Gabriela Pilić protiv Maje Drobnjaković i Marka Mrkića u trećoj. Njihove će izvedbe ocijeniti žiri koji će se nakon svake runde morati opredijeliti za jedan plesni par koji se, po njihovom stručnom mišljenju, bolje snašao u izvođenju koreografije.

Bit će zanimljivo vidjeti koji će natjecatelji osvojiti naklonost žirija, a osim plesne bitke, parovi pripremaju i individualne koreografije. Daria i Ivan ove nedjelje zaplesat će vatreni paso doble, a Franu i Gabrielu te Maju i Marka gledat ćemo u valcer izdanju. Slowfox će plesati Marco i Paula, u zaigranom quickstepu okušat će se Tara i Mateo, a jive će izvesti Mario i Helena.

Plesno uzbuđenje raste, a parovi su spremni za novi izazov koji je pred njima. Tko će ovoga puta nadmašiti sva očekivanja ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju