Natjecanje dalje nastavlja samo šest parova, a u sljedećoj emisiji čeka nas i bitka parova!

Nakon individualnih nastupa naših parova u osmoj emisiji izazov im je bio plesni maraton. Nesumnjivo je bio pravi izazov, a sami natjecatelji istaknuli su da im je to dosad najzahtjevniji izazov jer su morali pokazati sve naučeno do sada i brzo prepoznati o kojem plesnom stilu se radi. 

Parovi su trebali izvesti cha cha cha, rumbu, salsu i jive. Žiri je za vrijeme plesa odlučivao tko završava plesni maraton pa su tako raspoređeni bodovi. Prvi par koji je ispao bili su Mario i Helena i osvojili su 1 dodatni bod. Sljedeći par čije je ime žiri pokazao bili su Ana i Mario te su svoj maraton završili s 2 dodatna boda.

Njima su se zatim pridružili Maja i Marko s osvojena 3 boda, a nakon njih ispali su Daria i Ivan te u svoje bodove dodali još 4 boda. Tada su na plesnom podiju ostala tri para koja su plesala jive, a u tom su plesu maraton napustili Frano i Gabriela koji su sa sobom ponijeli 5 bodova.

Finalni duel bio je neizvjesan i napet do samog kraja, a žiri je donio odluku da sa 6 bodova maraton završavaju Tara i Mateo. Pobjedu su odnijeli Marco i Paula te su stoga osvojili najviše dodatnih bodova - 7 i popeli se na vrh bodovne ljestvice. Pogledajte kako je izgledao ovaj napeti izazov!

Natjecanje dalje nastavlja samo šest parova, a u sljedećoj emisiji čeka nas i bitka parova koju ćemo na malim ekranima gledati već u nedjelju! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju