Ne propustite!

Današnji IN magazin ekskluzivno donosi intervju s oskarovcem Russellom Croweom. S novinarkom Aleksandrom Keresman razgovarao je o ulozi u novom filmu Papin egzorcist, u kojem tumači stvarnu osobu, svećenika Gabrielea Amortha.

''Razgovarao sam s nekim njegovim prijateljima, kolegama i u svim tim razgovorima isticao se taj njegov smisao za humor i kako je zapravo održavao balans u životu baveći se tim mračnim stvarima'', izjavio je Crowe u intervjuu za IN magazin. Glumac je otkrio i koliko je praznovjeran, može li još uvijek recitirati molitve na latinskom, te zašto uopće ne voli horor filmove.

 

IN magazin donosi i intervju s Jankom Popovićem Volarićem, koji osim po izuzetnom glumačkom talentu, od strane ljepših polovica već godinama slovi i kao jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvata. S takvom titulom, dolaze i brojne zabavne priče. U intervjuu koji je dao za IN magazin ispričao je anegdotu s tortom koju mu je obožavateljica ostavila ispred vrata, kako je njegov sin krenuo televizijskim stopama, a otkrio je i nedostaje li mu Supertalent.

IN magazin ne propustite pratiti od 17.30 sati na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju