IN magazin, 31. srpnja

Kuprešaci zadnjega dana srpnja okupljaju sve Ivane iz zemlje, susjedstva i dijaspore da zajedno sa svojim obiteljima slave te istovremeno pomognu zapisati ovaj poseban trenutak u povijesti...

IN magazin, 1. kolovoza

Reporteri i novinari IN magazina odlaze na daleka putovanja s kojih se vraćaju sa zanimljivim i intrigantnim putopisnim reportažama.

IN magazin, 2. kolovoza

Kroz aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne minute emisije vode nas voditeljska lica; Mia Kovačić i Renata Končić Mine.

Voditelji

+ Voditelji

Zanimljivosti

+ Zanimljivosti

+ O Emisiji

O Emisiji

Među brojnim zabavnim formatima Nove TV jedan od dugovječnijih je upravo popularan IN magazin kojeg pratimo od početka 2009., a nastaje pod uredničkom palicom glavne urednice Ivane Mandić.

IN magazin donosi svježe vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događanja, kao i aktualne intervjue. Reporteri i novinari IN magazina odlaze na daleka putovanja s kojih se vraćaju sa zanimljivim i intrigantnim putopisnim reportažama.

Kroz aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne minute emisije vode nas voditeljska lica; Mia Kovačić i Renata Končić Minea.

Osim Mie Kovačić i Renate Končić Minee i dugogodišnji novinar i nositelj brojnih popularnih rubrika IN magazina Dalibor Petko 2015. ulazi u studio emisije te jednom tjedno razgovara sa zanimljivim gostima u zabavno glazbenom showu ''Petkom s Petkom''. Petko se petkom, u studiju IN magazina, druži s brojnim poznatim osobama s domaće javne scene, a gledatelji se imaju priliku i zabaviti uz glazbu uživo.


IN magazin pratite od ponedjeljka do četvrtka u 17:30 sati, a petkom u 16 sati na Novoj TV!

X