Serjan ili Edže?

PRIJE EMITIRANJA NOVA PLUS

Afra Saraçoğlu predstavlja talentiranu tursku glumicu poznatu po ulogama u serijama "Zlatni kavez" i "Fazilet i njezine kćeri".

U seriji "Zlatni kavez" našla se u ulozi Serjan, mlade simpatične žene koja se suočava s različitim izazovima i borbama. Često je viđena sa sestrom i majkom, a dok ona mašta o potpuno drugačijem životu, njena je majka odlučna u tome da ju uda. Samim time Serjan predstavlja ženu koja želi živjeti izvan tradicionalnih okvira koji su joj nametnuti. Afra Saraçoğlu uspjela je dočarati sve aspekte Serjaninog lika, njezinu snagu i hrabrost, ali i osjećajnost.

Osim njenog odličnog glumačkog podhvata u ulozi Serjan, Afra Saraçoğlu istaknula se i u seriji "Fazilet i njezine kćer" utjelovivši lik prekrasne najmlađe kćeri Edže kojoj je majka preodredila uspješan život. Edže je mlada žena koja se suočava s teškom obiteljskom situacijom, napetostima i sukobima unutar svoje obitelji, a izvedba Afre Saraçoğlu donijela je kompleksnost i dubinu liku Edže. Njezina izvedba pokazuje njezinu sposobnost da pruži uvjerljive i emotivne glumačke scene.

Afra Saraçoğlu svojim je ulogama privukla pažnju publike, a njezin angažman i predanost u utjelovljenju likova omogućili su prenošenje emocija i dinamičnost radnje na publiku.

U kojoj se ulozi vama više svidjela? Odgovorite u anketi:

U kojoj ulozi se bolje snašla Afra Saraçoğlu?

glasova:

Seriju "Zlatni kavez" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte nakon emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju