U glavnoj ulozi gledat ćemo poznatu glumicu Hatice Şendil

Gledaj na NOVA PLUS

 Od ponedjeljka, 2. siječnja gledatelji Nove TV imaju prilike pratiti novu tursku dramsku seriju 'Izdaja' koja će ih svojom napetom pričom o ljubavi i osveti prikovati za male ekrane. U glavnoj ulozi gledat ćemo poznatu glumicu Hatice Şendil koja je poznata po hit serijama 'Dila' i 'Sudbina', a vrhunsku glumačku ekipu čine još i Sera Kutlubey, poznata po seriji 'Ljubav osvetnika', İsmail Demirci i Perihan Savaş.

Turska dramska serija 'Izdaja' temelji se na korejskoj uspješnici 'The Queens House', a na male ekrane donosi intrigantnu priču o sretnom braku koji nakon jednog slučajnog susreta krene silaznom putanjom. Glavni je lik serije Neslihan, bogata i lijepa žena koja naizgled ima sve što netko može poželjeti. Ima savršenu obitelj i sretno je udana za Murata koji se probio do direktorske pozicije u tvrtki njezine obitelji. No, njezin je život samo dvorac od pijeska jer ju je otac napustio dok je bila mala, sestra joj je počinila samoubojstvo, a majka radoholičarka emocionalno je odsutna. Unatoč tome, Neslihan je postala emocionalna sijena svoje obitelji i prijatelja, a svoju je podršku pružala svima koji su se našli u nevolji. No njezin se svijet odjednom okrenuo naopako, a sve što je donedavno vjerovala postalo je upitno.

Propast Neslihanina braka započinje uslugom koju je učinila nakon što je jednoga dana spletom okolnosti upoznala djevojku Damlu koja joj je priskočila u pomoć kada joj je pozlilo. Njih dvije započinju prijateljstvo i Neslihan saznaje da je Damla upletena u odnos s oženjenim čovjekom. Naivno misleći da je Damla očajna i bespomoćna, Neslihan je uzima pod svoju zaštitu, ne sluteći da je taj muškarac upravo njezin muž Murat kojemu beskrajno vjeruje.

Pod krinkom ranjive i dobre djevojke, Damla pokušava ući u Neslihanin život kako bi razorila njezin brak. S druge strane, Murat ne želi da se njihov brak prekine jer bi tada izgubio posao u obiteljskoj tvrtki koji mu osigurava luksuzan životni stil i bogatstvo. Na čelu tvrtke je Neslihanina majka koja Murata podnosi samo zbog mira u kući, a on nju isključivo iz materijalnih razloga. Dok se uz dvoje nedužne djece Neslihan suočava s činjenicom da njezin sretan brak nije ništa više od obične iluzije, u priču se upliće i njezin bivši dečko koji se udružuje s Damlom ne bi li rastavio nju i Murata.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju