pratite nas na

 

O nama

Zdravlje na kvadrat

Domaća produkcija

Jedinstvena savjetodavna emisija "Zdravlje na kvadrat" donosi brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane, navika i raznih drugih aspekata...

Auto patrola

Animirana serija

Policijski Auto Mat i Vatrogasno Vozilo Frank, članovi su Auto Patrole, oni pomažu svim autima i kamionima u nevolji!

Pleme Monchhichi

Animirana serija

Monchhichi je zajednica hrabrih i slatkih prijatelja čija je misija u životu djelovati kao čuvari spavanja, stvarajući snove za djecu širom svijeta.

Zauvijek susjedi

Domaća produkcija

Radnja ovog urnebesnog sitcoma vrti se oko dva para i njihove djece, ženskara ‘Grofa’, budalastog umirovljenika zvanog Koma i tri mlade vrlo seksipilne...

Pjesma broj jedan

Igrani film

DRAMA - Nakon godina otuđenosti od obitelji Franny se vraća kući kako bi bila uz brata, ambicioznog glazbenika koji je nakon teške nesreće završio u komi.

Dnevnik Nove TV

Informativni program

Najgledanija središnja informativna emisija u zemlji gledateljima svake večeri donosi najvažnije i najrelevantnije informacije iz zemlje i svijeta.

UFC 241 (Anaheim)

Prijenos

U noći sa subote na nedjelju, 18. kolovoza, američki borac hrvatskog porijekla Stipe Miočić pokušat će vratiti pojas UFC prvaka.

Teški zločini

Serija

Hvaljena kriminalistička serija 'Teški zločini' triput je zaredom proglašena jednom od najboljih TV serija na američkim kabelskim kanalima.

Legende sutrašnjice

Serija

Nova TV donosi novu zanimljivu akcijsku seriju autora serija The Flash i Arrow, 'Legende sutrašnjice' u kojoj je borba za bolju budućnost primarni cilj.

IN magazin

Domaća produkcija

Među brojnim zabavnim formatima Nove TV jedan od dugovječnijih je upravo popularan IN magazin kojeg pratimo od početka 2009., a nastaje pod uredničkom palicom...

Pokojni

Igrani film

DRAMA - Ovaj film je prema kritičarima jedno od boljih uradaka redatelja Martina Scorsesea.

Ostavljeni

Igrani film

DRAMA - Moises (Gael García Bernal) s grupom imigranata putuje preko nečuvanog i kompliciranog dijela Sonorske pustinje, pokušavajući prijeći granicu u SAD.

Opasni uljezi

Igrani film

TRILER - Ovaj psihološki triler s Natashom Henstridge donosi priču o bogatoj ženi Chloe koja se sa svojim posinkom Jacobom nalazi u udaljenoj vili.

Informer

Domaća produkcija

Nova TV predstavlja novu zanimljivu emisiju koja informira, propituje i analizira aktualne gospodarske teme.

Chisum

Igrani film

VESTERN - Chisum (John Wayne) je izuzetno uspješan uzgajivač stoke i bori se protiv kradljivaca, bolesti, Indijanaca i same zemlje.

Voliš li pse?

Igrani film

KOMEDIJA- Učiteljica u tridesetim godinama, Sarah Nolan (Diane Lane), razvedena je osam mjeseci, što je previše za njezinu obitelj.

Pomajka

Igrani film

DRAMA - Jackie (Susan Sarandon) i Lukea (Ed Harris) se razvode, a njihova djeca, Anna (Jena Malone) i Ben (Liam Aiken) teško se mire s činjenicom da im se...

Murjaci s klupe

Igrani film

AKCIJSKA KOMEDIJA- Allen Gamble (Will Ferrell) je forenzički računovođa kojega više zanima papirologija nego istražiteljski posao na terenu, a Terry Hoitz...

Paklena granica

Igrani film

AKCIJA - Bivši detektiv Jack Robideaux (Jean-Claude Van Damme) napušta matični grad New Orleans kako bi pokušao na ozbiljnijem terenu.

X