Provjereno

Informativni program Pogledaj najavu
7. rujna Informativni program

Provjereno

Ekipa Provjerenog nastavlja koristiti svoju kvalitetu i utjecaj kako bi društvo u kojem živimo učinili boljim.

Emisija 'Provjereno' u prošloj je sezoni kroz 46 emisija i 185 priloga pričala priče koje su morale biti ispričane, a s novom sezonom kreće u četvrtak, 7. rujna u večernjem terminu. Nakon ljetne pauze, istraživačka emisija Nove TV, koja ovaj mjesec ujedno slavi i deset godina postojanja, gledateljima će i u ovoj sezoni donositi dosad neispričane priče, ukazivati na nepravde te mijenjati društvo i živote ljudi nabolje." 

U novoj ćemo sezoni nastaviti raditi ono u čemu smo najbolji: pričati do tada neviđene, neispričane priče. Po dobrom receptu, gledatelji će se uz Provjereno smijati, plakati, šokirat će ih, a ponovno ćemo dokazati da ništa nije nemoguće - da se zakoni mogu promijeniti, nedodirljivi pobijediti, a sudbine mijenjati", najavljuje urednica emisije Ivana Paradžiković. 

 Spot kojim se najavljuje nova sezona prati radni dan urednice 'Provjerenog' Ivane Paradžiković, a važnu ulogu u njemu imaju i Matija i Milan Basarac čija je priča jedna od onih koje su obilježile emisiju. Prilog o teškim uvjetima u kojima su živjeli samohrani otac i njegov 15 godišnji sin, prikazan u 'Provjerenom', pokrenuo je Hrvatsku i promijenio im život iz temelja.

Provjereno, 7. rujna

'Provjereno' donosi priču o ljudima koji od nedužnih žrtava izvače novac, nekretnine i pokretnine.

Provjereno, 13. srpnja

U posljednjoj emisiji sezone, 'Provjereno' će podsjetiti gledatelje na sve što su novinari emisije uspjeli promijeniti!

Provjereno, 6. srpnja

Slovenac Joško Joras jedna je od žrtava arbitraže kojom je njegova kuća najednom postala dio – hrvatskog teritorija. 'Provjereno' donosi priče iz Savudrijske vale: tko je izgubio, a tko...

Provjereno, 29. lipnja

Građani su izbezumljeni: s računa im se vrši ovrha na temelju, kako kažu, sumnjive mjenice, a zbog nepostojećeg duga!

X