Provjereno

Informativni program Pogledaj najavu
7. rujna Informativni program

Provjereno

Ekipa Provjerenog nastavlja koristiti svoju kvalitetu i utjecaj kako bi društvo u kojem živimo učinili boljim.

Emisija 'Provjereno' u prošloj je sezoni kroz 46 emisija i 185 priloga pričala priče koje su morale biti ispričane, a s novom sezonom kreće u četvrtak, 7. rujna u večernjem terminu. Nakon ljetne pauze, istraživačka emisija Nove TV, koja ovaj mjesec ujedno slavi i deset godina postojanja, gledateljima će i u ovoj sezoni donositi dosad neispričane priče, ukazivati na nepravde te mijenjati društvo i živote ljudi nabolje." 

U novoj ćemo sezoni nastaviti raditi ono u čemu smo najbolji: pričati do tada neviđene, neispričane priče. Po dobrom receptu, gledatelji će se uz Provjereno smijati, plakati, šokirat će ih, a ponovno ćemo dokazati da ništa nije nemoguće - da se zakoni mogu promijeniti, nedodirljivi pobijediti, a sudbine mijenjati", najavljuje urednica emisije Ivana Paradžiković. 

 Spot kojim se najavljuje nova sezona prati radni dan urednice 'Provjerenog' Ivane Paradžiković, a važnu ulogu u njemu imaju i Matija i Milan Basarac čija je priča jedna od onih koje su obilježile emisiju. Prilog o teškim uvjetima u kojima su živjeli samohrani otac i njegov 15 godišnji sin, prikazan u 'Provjerenom', pokrenuo je Hrvatsku i promijenio im život iz temelja.

Provjereno, 26. listopada

U novoj ćemo sezoni nastaviti raditi ono u čemu smo najbolji: pričati do tada neviđene, neispričane priče.

Provjereno, 5. listopada

Dok je zemlja brujala o kazni svećenika osuđenog zbog zlostavljanja, žrtva je hospitalizirana zbog psihičkog sloma.

X