Dnevnik Nove TV od nedjelje 02. listopada predstavlja novu rubriku ''Poziv'', kojom će još jednom dati glas svojim gledateljima.

 Projekt priprema i vodi dugogodišnji reporter Nove TV Domagoj Mikić, koji će sa svojom ekipom svake nedjelje odgovarati na pozive kako bi se riješili infrastrukturni i komunalni problemi, a donosit će i stvarne pozive upućene hitnim službama.

''Od ove jeseni u vaše ćemo domove donositi dirljive, potresne ali i šokantne pozive koje će vjerujem, malo koga ostaviti ravnodušnim. Osim toga cilj nam je uključiti gledatelje, dati im glas kako bi ispričali svoje priče. Zajednički ćemo pokušati riješiti probleme.'', najavio je autor projekta Domagoj Mikić.

U svojim reportažama će ekipa rubrike pratiti spasioce od poziva na broj 112 pa do njihovog odlaska na teren. Sudjelovati će i u potragama za nestalima te pratiti razvijanje priče od početka do samog kraja. Gledatelji će moći vidjeti rasplete najšokantnijih spašavanja i potraga u kojima je svaka minuta značila život ili smrt, ali i svjedočiti potresnim susretima ljudi s herojima koji su im spasili život. Tako ćemo već u prvoj epizodi svjedočiti emotivnom i šokantnom pozivu o spašavanju jednog ljudskog života.

Poziv sa svojim problemom ili pričom gledatelji će moći uputiti na broj telefona 095 2911 911, a imat će priliku i putem web stranice ili društvenih mreža poslati svoj ''Video poziv'' u trajanju od 60 sekundi u kojem obrazlažu problem i pojašnjavaju zašto im je potrebna pomoć. Svaki u emisiji objavljeni videopoziv honorirat će se s 1000 kuna.

''Poziv'' pratite svake nedjelje u Dnevniku Nove TV u 19:00.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju