Već osmu godinu zaredom Dnevnik Nove TV je najgledanija središnja informativna emisija u Hrvatskoj koju je u proteklih godinu dana u prosjeku pratilo gotovo 590.000 gledatelja.

Bilo da je riječ o svakodnevnim društveno-političkim zbivanjima ili izvanrednim situacijama i krizama, Dnevnik Nove TV svakodnevno je tu za svoje gledatelje kako bi ih informirao o najvažnijim zbivanjima koja utječu na njihove živote. Najjači domaći reporteri neumorno rade na terenu kako bi im donijeli najnovije i najrelevantnije informacije, a uz dobro znane voditeljske parove u studiju, čine prepoznatljiv tim koji je stalan gost domova gledatelja.

Objektivnost, kvalitetu i neovisnost Dnevnika Nove TV gledatelji su davno prepoznali i već godinama ga nagrađuju svojim povjerenjem. To potvrđuju i brojke gledanosti – već je osmu godinu zaredom najgledanija središnja informativna emisija u Hrvatskoj koju je u proteklih godinu dana u prosjeku pratilo gotovo 590.000 gledatelja.

No, informativni program Nove TV dostupan je i onda kada televizor nije nadohvat ruke. Zahvaljujući digitalnim platformama poput SVOD usluga OYO i Nova plus, profilima Nove TV na društvenim mrežama te portalima novatv.hr i DNEVNIK.hr, korisnici u svakom trenutku mogu pratiti najsvježija zbivanja u hodu, bez obzira na to gdje se u tom trenutku nalazili.

Sve ove vrijednosti sadržane su u novom spotu Dnevnika Nove TV koji je od danas dostupan gledateljima. Na njemu je radila vrhunska ekipa profesionalaca koja je još jednom dočarala značaj ove informativne emisije i njezinih ljudi: redatelj Tomislav Rukavina, direktor fotografije Stanko Herceg, kreativni direktor Damir Morpurgo, producent mario Derdić, on-air producent i montažer Siniša Rauch, dizajner zvuka Igor Malečić i Stjepan Mataušić koji je, uz Damira Morpurga, autor scenarija. Za postprodukciju zaslužni su Alen Senjan i Damir Morpurgo, a za kolor korekciju, Darko Kušlan.

Pogledajte video!



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju