Nova TV gledateljima donosi sučeljavanja ključnih kandidata za gradonačelnike četiri velika hrvatska grada!

Ususret lokalnim izborima, Nova TV gledateljima donosi sučeljavanja ključnih kandidata za gradonačelnike četiri velika hrvatska grada: Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka.

Tako će se u utorak, 25. travnja, pod voditeljskom palicom Mislava Bage sučeliti Vojko Obersnel, Hrvoje Burić i Kristijan Staničić – kandidati za riječkog gradonačelnika koji su po zadnjem istraživanju Dnevnika Nove TV ostvarili najveću podršku među riječkim biračima. Sučeljavanje možete pratiti uživo na portalu DNEVNIK.hr s početkom u 11 sati.Kandidati će sučeliti svoja programska rješenja te odgovorima na najvažnija politička pitanja iz riječke društvene i gospodarske sfere pokušati uvjeriti gledatelje da su baš oni najbolji izbor za čelnu poziciju u tom gradu.

Trenutni gradonačelnik Rijeke, Vojko Obersnel na čelu grada već je pet mandata zaredom. Iako mu istraživanje Dnevnika Nove TV i sada daje prednost pred ostalim kandidatima, u drugom krugu njegova bi borba mogla biti prilično neizvjesna. Hrvoje Burić iz Nezavisne liste Rijeka budućnosti prvi se put pojavljuje kao kandidat koji ima šanse s čela grada svrgnuti dugovječnog gradonačelnika.Prema rezultatima istraživanja, Obersnel bi u drugom krugu osvojio 45,9 posto podrške birača, a Burić 45,2 posto. Ako mu protukandidat u drugom krugu bude HDZ-ov kandidat, Obersnel osvaja 46,2 posto podrške birača, dok Kristijan Staničić osvaja 41,1 posto potpore.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju