Lud, zbunjen, normalan, 29. svibnja

U obitelji Fazlinović nastaje totalna pomutnja kada djed Izet (Mustafa Nadarević) iz unukove torbe izvuče promiskuitetnu video-kasetu, koja je tu dospjela greškom djelatnice u videoteci.

Likovi

+ Likovi

Zanimljivosti

+ Zanimljivosti

Haradinaj: Srbija na Kosovu neće postojati

Novi problem za Srbiju

Bivši zapovjednik OVK, čelnik Alijanse za budućnost Kosova i kandidat za kosovskog premijera Ramush Haradinaj izjavio je u četvrtak da "Srbija neće postojati na Kosovu" kada on postane...

+ O Seriji

O Seriji

Tri generacije muške obitelji Fazlinović žive u jednom stanu. Luckasti djed udovac, zbunjeni sin glazbenik i pametni unuk student.


’Lud, zbunjen, normalan’, humoristična serija
8.sezona


Uloge:

Izet………….    Mustafa Nadarević              
Faruk……….    Senad Bašić           
Damir……….Moamer Kasumović       
Marija………Tatjana Šojić           
Samir……….Emir Hadzihafizbegović       
Barbara……..Džana Pinjo            
Kufe…………Ljubomir Bandović       
Mentor………Ilir Tafa               
Mariofil………Mirvad Kurić           
Jure………….Admir Glamočak       
Burek………..Zlatan Zuhrić Zuhra       
Ruža…………Ksenija Marinković       
Đido Mova…..Aleksandar Seksan       
Biljana………Sanja Vejnović           
Učiteljica…….Mona Mouratović       


O radnji 8. sezone:

Izet, Faruk i Damir, tri su generacije već svima poznate obitelji Fazlinović. S novim nastavcima dolaze i nove zgode i nezgode ove jedinstvene obitelji, a pridružit će im se i neki novi likovi. Osim Zlatana Zuhrića i Ksenije Marinković, u jednoj epizodi serije vidjet ćemo i glumicu Sanju Vejnović. 
Iako su svi mislili da su Fazlinovići stradali u avionskoj nesreći na putu za Stockholm oni su igrom slučaja ipak uspjeli preživjeti. Naime, radi Faruka su zakasnili na avion. U međuvremenu, u Sarajevu, vjerujući da su oni poginuli, svi će pokušati okoristiti se njihovim stvarima. Jedan od kolovođa je Samir kojeg u seriji utjelovljuje glumac Emir Hadzihafizbegović.

U produkciju Akord dolazi Bahro Burek kojeg glumi Zlatan Zuhrić. Burek je scenarist i tv producent koji dolazi s prijedlogom da snimaju tv seriju. Da bi dobio posao,  Faruk mora kupiti HD kameru, radi čega postaje spreman na sve, čak i da se bavi prostitucijom. Te će mu „poslove“ sređivati Indira (Jasna Beri). Mentor (Ilir Tafa) u novoj sezoni nasljeđuje dva milijuna eura, ali ne želi da to itko sazna.

Nakon što dogovore snimanje serije, Faruk će preuzeti redateljsku palicu, Izet vodi financije, a s Marijom dogovaraju da scenografiju postave u prostor kavane San Remo. Glavna  ženska uloga pripast će Barbari (Džana Pinjo).

Iz Amerike dolazi Čombetov brat Kufe (Ljubomir Bandović), koji počinje raditi kao tonac u produkciji.Damir i Barbara žele obnoviti svoju vezu, te planiraju veliko vjenčanje. Međutim, iznenadit će ih informacija da nikada i nisu bili razvedeni. Faruk i Senada, također, žele obnoviti svoju vezu, ali im stvari ne idu na ruku. Izet je u vezi sa Ružom (Ksenija Marinković), Barbarinom mamom. Kako su svi protiv te veze, naročito Damir i Barbara, oni odlučuju viđati se u tajnosti. Njihova ljubavna idila će trajati sve do trenutka dok Izet ne shvati da je ona ''titomrzac''. Izet radi zdravstvenih problema odlučuje ipak otići u Švedsku na operaciju. Da bi osigurao novac za operaciju, on prodaje stan i to ne bilo kome.

Najpopularnija humoristična serija već je u prvoj sezoni osigurala kultni status s brojnim poklonicima među gledateljima, a njezini obožavatelji željno očekuju novu, osmu sezonu!


Novi likovi i epizodisti:

Bahro Burek (Zlatan Zuhrić) - scenarist i TV producent, upravo se vratio iz Londona, dolazi kod Faruka s idejom i scenarijem za tv seriju. Ubrzo, uspijevaju dogovoriti sve detalje i kreću u snimanje.

Ruža (Ksenija Marinović) - Barbarina mama. Stupa u vezu sa Izetom, a kako ostali članovi obitelji Fazlinović smatraju da je potpuno neprirodno da se Džebrini baka i djed zabavljaju, oni svoju vezu pokušavaju držati u tajnosti.

Kufe (Ljubomir Bandović) - Čombetov brat koji se vraća iz Amerike.

Biljana (Sanja Vejnović) - Farukova profesorica iz srednje škole u koju su svi bili zaljubljeni. Ona i danas izgleda sjajno, te nastaje utrka između Faruka i Izeta koji će osvojiti njeno srce, ali ni ne slute da ih ona želi iskoristiti.
X