Likovi

+ Likovi

Zanimljivosti

+ Zanimljivosti

+ O Seriji

O Seriji

Tri generacije muške obitelji Fazlinović žive u jednom stanu. Luckasti djed udovac, zbunjeni sin glazbenik i pametni unuk student.

Uloge:

Izet................Mustafa Nadarević
Faruk.............Senad Bašić
Damir.............Moamer Kasumović
Marija.............Tatjana Šojić
Refko..............Goran Navojec
Fufe................Branko Janković
Barbara...........Džana Pinjo
Mentor.............Ilir Tafa
Jure................Admir Glamočak
Lada...............Marija Pikić
Renata............Ivana Vojinović
Džebra............Ivor Šparavalo
Safet Bilmez....LjubišaSavanović
Sadžida...........Miljka Brdžanin Babić
Dado................Enes Zlatar
Sadeta.............Suada Ahmetašević
Indira................Jasna Beri
Mariofil.............Mirvad Kurić
Vlado...............Branislav Trifunović
Ruža................Ksenija Marinković

O radnji 9. sezone:

U stanu Fazlinovića dogodile su se određene promjene. Marija, kao nova vlasnica stana preuzima potpunu kontrolu kako u stanu, tako i u Farukovom životu. Ona čak odlučuje i o poslovima produkcije Akord. Međutim, njihova idila kratko traje. U stan se, potpuno oporavljen nakon operacije u Švedskoj, vraća Izet.

Damir i Barbara se razvode i bore za starateljstvo nad Džebrom. Damir teško podnosi razvod, te se ne prestaje opijati. Kako ga je Barbara izbacila iz stana, on se vraća kod Faruka. Odvojenost od Džebre najteže pada Izetu, te se na sve moguće načine pokušava izboriti za vrijeme sa unukom.

Produkcija Akord započinje snimanje nove serije „Don Žuan sa Alipašinog polja“ po scenariju koji je Izet napisao za vrijeme svog boravka u Švedskoj. Iako je Faruk redatelj, Marija je podijelila uloge, te glave uloge pripadaju Izetu, Barbari i Fufetu. Fufe je Čombetov i Kufetov brat koji se vratio iz Amerike.

Nova TV od 5. listopada donosi nove nastavke urnebesno smiješne serije 'Lud, zbunjen, normalan'. Dafazlinovićevskom ludilu nema kraja svjedočit ćemo u novim zgodama i nezgodamakoje mogu zadesiti jedino ovu obitelj.

 

Produkcija Akord, koja je u nikadgorem stanju, s novim nastavcima, osim što će voditi bitku sa snimanjem serije,uplovit će u novi projekt – kreće snimanje reality showa, a u njemu će sudjelovati svi.

Vječni zavodnik Izet upoznat ćeMimicu, prostitutku, koja čim sazna da Izet posjeduje veliki stan u centruSarajeva, odlučuje ga zavesti. Zanimljivo će bit vidjeti u kojem smjeru će njihov spoj otići, u skroz netipično Izetovom stilu.

Međutim, ljubavne muke za Izetaneće tako lako završiti. Osim što će svojevremeno biti u vezi s dvije dame, unjegov život ponovno će ući Spomenka, Izetova neprežaljena ljubav, a hoće li sei zadržati vidjet ćemo u novim nastavcima.

No, nije Izet jedini kojega ćeiznenaditi povratak bivše ljubavi. U Sarajevo se vraća i Ajna – ovoga puta kaoSamirova zaručnica. Kako će Faruk reagirati kad sazna da mu se rođak ženibivšom ljubavi, ostaje nam tek za vidjeti.

Kako ni posao, a ni ljubav nisupolja s kojima se Faruk može pohvaliti, a uz sve nedaće i policija mu je zavratom te će mu biti dodijeljen psihijatar vještak kako bi analizirao njegovopsihičko stanje i to baš u trenutku kada počini kazneno djelo – Faruk će naimebaciti Fufeta s drugog kata, te tako izazvati  lančani sudar pet automobila.

Damir će, kako to jednomFazlinoviću i priliči, i dalje voditi bitku s alkoholom, ali i s Barbarom. Injegov ljubavni život također će izmamiti gledateljima suze od smijeha.

Kraj sezone donosi i niz zanimljivih raspleta. Kakoje Izet uvjeren da drug Tito od njega očekuje velike stvari: revoluciju, borbuprotiv kapitalističkog izrabljivanja u planinarskoj opremi, Izet će otići, nonikome neće biti jasno gdje.

 

Nepropustite nove nastavke humoristične serije na Novoj TV  od ponedjeljka do srijede te uživajte uzgodama i nezgodama jedne sasvim netipične obitelji s univerzalnim smislom zahumor!X