Show "Ples sa zvijezdama" uskoro na Novoj TV.

 Zvjezdanu postavu nove sezone hit showa Nove TV čine Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Jelena Perić, Vlatka Pokos, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić i Matija Lovrec.

U ''Plesu sa zvijezdama'' poznatim imenima pridružuju se profesionalni plesači, mentori koji će naše zvijezde pripremiti za glamurozni plesni podij, te s kojima će skupa zasjati na pozornici.

Tako ćemo u prvoj epizodi uskoro uz bok zvijezda vidjeti i 13 zvučnih imena iz plesnog svijeta. Užarenom plesnom podiju popularnog showa Nove TV i u ovoj sezoni pratimo profesionalne plesače i plesačice: Paulu Jeričević, Valentinu Walme, Helenu Janjušević, Matea Cvenića, Marka Šapinu, Marka Mrkića, Maria Ožbolta, Gordana Vogleša kao i prošlogodišnju pobjednicu Gabrielu Pilić. Nova sezona donosi nam i neka nova lica pa će tako svoju zvijezdu za borbu do pobjede dobiti i plesačice Helena Bradvica i Nika Jelić, te poznati plesači Ivan Jarnec i Alan Walme.

Pripreme za najveći plesni show se zahuktavaju, redaju se probe plesnih parova čije ćemo prve zajedničke korake vidjeti jako brzo u prvoj emisiji uživo.

''Kao dijete sam uvijek imala ritma i osjećaja za ples, s obzirom da je i to umjetnost poput glazbe. Od malih nogu pratim show “Ples sa zvijezdama” , a od tada mi je želja okušati se u tome, ma koliko zahtjevno bilo'', otkriva Albina.

U showu ćemo gledati i pjevačicu Domenicu za koju ples znači: dobra energija, društvo, izlasci i koncerti. ''Iznenadila sam se kada su mi rekli da mi leže standardni plesovi, tako da ću im vjerovati na riječ. Inače, mislim da su mi možda za nijansu draži latino plesovi jer su atraktivniji'', otkrila je Domenica jedan detalj s priprema za show.

Kazališna i televizijska glumica Bojana Gregorić veseli se također projektu i kaže: ''Ples za mene znači veselje, opuštanje, druženje, sve ono što u ovim vremenima nedostaje''.

Od glumaca u ''Plesu sa zvijezdama'' osim Bojane će zaplesati i Filip Vidović, Asim Ugljen i Marko Petrić.

''Ples je za mene jedno sretno, neopterećeno mjesto gdje mogu biti potpuno slobodan i razigran, svoj. To je prostor gdje mogu uzeti pauzu od svakodnevice, jer me ples u potpunosti zaokupi i natjera da budem prisutan u trenutku, samo uz partnericu i glazbu'', izjavio je Filip.

Asim iskreno otkriva kako ne poznaje plesne stilove, no sigurni smo da će kroz ''Ples sa zvijezdama'' dobiti savršene uvide u tom segmentu, te da će se izvrsno snaći s obzirom na ljubav prema plesu i glazbi. '' Volim ples, makar se nikada nisam njime bavio, ali doma pustim muziku na slušalicama pa tancam po stanu'', govori Asim.

Marko Petrić je izjavio: ''Od showa očekujem prvenstveno dobru zabavu, puno uzbuđenja i puno novih pokreta s kojima ću se moći praviti važan na svadbama. Od plesne partnerice očekujem toleranciju, strpljenje i razumijevanje, a ako toga ne bude, očekujem da nosi boksačke rukavice od 20 unca i da ne udara u lice.''

Vidjet ćemo kako će pred televizijskim kamerama zaplesati i poznati influenceri poput Jelene Perić, Sandija Pege i Lucije Lugomer.

''Od plesnog partnera očekujem dosta strpljenja, da smo kompatibilni i da zna izvući iz mene ono najbolje'', izjavila je Jelena kojoj je ples idealan odmak od svakodnevice.

Da je ples i stil života, ističe Pego te dodaje: ''U meni budi pozitivnu energiju, veselje i osjećaj slobode. Kroz ples mogu iznijeti svoje emocije i nemam nikakvih opterećenja. Mogu biti svoj''.

Lucija gleda na ples kao na umjetnost kojom se možemo slobodno izražavati na pitanje kakva ima očekivanja od sudjelovanja u showu ''Ples sa zvijezdama'' odgovara: ''Očekujem jedno lijepo životno iskustvo te bogatstvo znanja. Imam priliku učiti od najboljih stoga je za mene to jedan veliki kompliment. Od partnera očekujem te se nadam dobroj međusobnoj povezanosti na više razina, razumijevanje i naravno podršci.''

Poznati model Pedro Soltz ističe kako se ne boji niti jednog plesnog stila s kojim će se morati uhvatiti u koštac, a posebno se veseli prvoj epizodi i plesu koji ga je već na probama osvojio. '' Očekujem pregršt zabave, dobre energije i jako puno izazova koje ću nadam se što lakše proći uz pomoć svoje plesne partnerice. Od nje očekujem isto tako puno strpljenja za mene jer sam čuo da je stvarno jako zahtjevno profesionalnom plesaču podučavati totalnog početnika''. Izjavio je Pedro.

Vlatka Pokos otkriva da je glazba oduvijek dio nje, te da i ples onda dolazi kod nje prirodno. ''Ovo je za mene sjajna prilika da isprobam totalno drugačiji pristup plesu i upravo taj izazov je moj glavni motiv za sudjelovanje u ovom projektu. Oduševljena sam mojim plesnim partnerom i vjerujem da imamo odličnu kemiju kao par'', ističe Vlatka.

U plesu će se okušati i naša najbolja slastičarka Ivana Čuljak: ''Ritam glazbe me čini sretnom, pa mi ples pomaže da se isključim iz svakodnevnice koja ponekad nije laka i odmorim misli''.

Novinar, urednik i voditelj Matija Lovrec također staje na binu najpoznatijeg plesno-glazbenog spektakla. Na pitanje koji stil mu je favorit, Matija odgovara: ''Najbolje mi ide sentiš. Ako je to uopće stil. Naslonjen na partnericu lagano vučeš noge''.

Najbolji glazbeni hitovi, blještavilo plesne pozornice te zdrava natjecateljska i pozitivna energija okupit će cijele obitelji ispred ekrana. Ususret prvoj epizodi raste veliko uzbuđenje među kandidatima, a gledatelji s nestrpljenjem iščekuju novu plesnu avanturu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju