Nova TV ovog proljeća vraća na male ekrane najveći plesni show koji okuplja najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače.

 U plesnim izazovima zabavne i popularne TV poslastice okušat će se uskoro plesni parovi koji će prirediti pravi glazbeno-scenski spektakl za pamćenje. Jedan od natjecatelja je i Pedro Soltz.

Što za vas znači ples, općenito, u svakodnevnom životu…?
Ples i glazba me opuštaju i jako volim energiju koju te dvije stvari prenose. Moj cijeli dan je obilježen glazbom, bilo kroz treninge, obavljanje stvari za posao, doma s obitelji, sve je u znaku glazbe i plesa. No moram priznati iako volim plesati o plesu ne znam ništa!!! Imam totalno dvije lijeve noge za ples što ćete i vi i gledatelji vrlo brzo vidjet hahahahah. Jako sam sretan što sam dobio priliku kroz ovaj show proći kroz taj proces učenja koraka, pokreta i zapravo ući u cijelu tu plesnu tematiku na neki zabavan način.

Stil za koji mislim da mi najbolje ide je…(I zašto)?
Uffff…taj stil tek trebamo pronaći. Kažu da Brazilci imaju ples i pokret u krvi pa ovo je idealan način da svi mi to saznamo iz prve ruke. Čak i ja!😊

 

 


Kojeg se stila najviše pribojavate?

Ma ne bojim se nekog stila posebno. Nadam se kako će mi plesna partnerica otkriti neke male tajne veliki majstora plesa pa ću zavoljeti baš sve stilove.
Što mislite koji je vaš tajni adut za prolaz u daljnje natjecanje?
Borba sa samim sobom. Iskreno ovakav show je malo izvan moje zone komfora i svakodnevno suočavanje s nečim novim kao što je ples za mene, biti će apsolutna borba. Veselim se tome u jednakoj mjeri koliko se i plašim jer ipak moram opravdati legendu kako je nama Brazilcima ples u krvi.

Očekivanja od showa i plesnog partnera?
Očekujem pregršt zabave, dobre energije i jako puno izazova koje ću nadam se što lakše proći uz pomoć svoje plesne partnerice. A od nje očekujem isto tako puno strpljenja za mene početnika jer sam čuo da je stvarno jako zahtjevno profesionalnom plesaču podučavati totalnog početnika.
 

Zgodni Brazilac kojeg je jedan američki portal 2013. godine proglasio najseksipilnijim muškarcem na svijetu, u Hrvatsku je doselio 2016. godine zbog ljubavi prema manekenki i voditeljici Iris Cekuš. Više o tome kako su se upoznali pogledajte na DNEVNIK.hr portalu.

Uskoro nam se vraća spektakularni ''Ples sa zvijezdama'', sinonim za vrhunski show program, te s nestrpljenjem očekujemo sve novosti oko detalja nove sezone.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju