Uskoro nam se vraća spektakularni ''Ples sa zvijezdama'', sinonim za vrhunski show program.

 Na Novu TV vraća se show "Ples sa zvijezdama", a u showu ćemo kao jednu od natjecateljica gledati i pjevačicu Albinu Grčić.

Što za vas znači ples, općenito, u svakodnevnom životu…?
Iako se nikad nisam profesionalno bavila plesom, kao dijete sam uvijek imala ritma i osjećaja za ples, s obzirom da je i to umjetnost poput glazbe. Okušala sam se par puta i u plesu, a kako sam voljela oponašati svjetske dive, uvijek bih spajala glazbu i ples (pjevanje i plesanje). Od malih nogu pratim show “Ples sa zvijezdama” , a od tada mi je želja okušati se u tome, ma koliko zahtjevno bilo. Obožavam biti u opuštenom okruženju i plesati na domaće i strane hitove kao da me nitko ne gleda, sad kako to izgleda sa strane, hmm. (Haha)

Stil za koji mislim da mi najbolje ide je…(I zašto)?
Mislim da bi to bio neki opušteni stil u kojem plesni koraci nisu striktno određeni - možda bi to bio freestyle, mislim da je tu naglasak više na koreografiji, emociji, a manje na tehnici.

Kojeg se stila najviše pribojavate?Pa možda ovih skakutavih tipa quick step ili jive, iako mi jako fora izgledaju, mislim da će mi trebat vremena da skužim foru.
 

 


Što mislite koji je vaš tajni adut za prolaz u daljnje natjecanje?
Osobno smatram da sam veliki radnik, ambiciozna sam i vjerujem da ću dat sve od sebe - ovo je za mene izazov, a nadam se i da će svaki ples izvući neku novu stranu mene.

Očekivanja od showa i plesnog partnera?
Osim jednog prekrasnog iskustva i uspomene, vjerujem da će mi show značiti i za daljnji vlastiti rad i nastupe, i da ću se više opustiti u tom kontekstu, a od partnera očekujem da je kreativan, pouzdan i strpljiv, haha.
 

Za DNEVNIK.hr otkrila je još i detalje o svojoj vezi s nogometašem Ivanom Ćalušićem te za koga navija na ovogodišnjoj Dori.

Uskoro nam se vraća spektakularni ''Ples sa zvijezdama'', sinonim za vrhunski show program, te s nestrpljenjem očekujemo sve novosti oko detalja nove sezone.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju