Nova TV ovog proljeća vraća na male ekrane najveći plesni show koji okuplja najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače.

 Sandi Pego sa suprugom Cindy Šoštarić Hadžić snima videa za TikTok gdje ima preko 700 tisuća pratitelja, a uskoro ćemo ga gledati kao natjecatelja u showu "Ples sa zvijezdama".

Što za vas znači ples, općenito, u svakodnevnom životu…?
Za mene je ples stil života. U meni budi pozitivnu energiju, veselje i osjećaj slobode. Kroz ples mogu iznijeti svoje emocije i nemam nikakvih opterećenja. Mogu biti svoj.

Stil za koji mislim da mi najbolje ide je…(I zašto)?
Osobno smatram da mi najbolje ide hiphop. Trenirao sam ga i pronašao se u njemu. Volim kreativne elemente koje sadrži, njegovu dinamiku i energičnost. Pratim i poznate plesače koji pokazuju kako ples može pobuditi emociju, donijeti osmijeh na lice i izazvati divljenje publike. Upravo zbog toga ga i ja volim.

Kojeg se stila najviše pribojavate?
Najviše se pribojavam standardnih plesova. Po prirodi sam energičan i oni koji me poznaju znaju da volim dinamiku. Standardni plesovi zahtijevaju pravilno držanje i vođenje te odličnu koordinaciju s plesnim partnerom.
No, možda moj strah nije opravdan i upravo se u tom stilu pokažem najbolji.

Što mislite koji je vaš tajni adut za prolaz u daljnje natjecanje?
Tajni adut mi je pozitivna energija. Brzo učim i primjenjujem sve savjete kako bi kroz natjecanje napredovao i pokazao svoje plesne vještine.

Očekivanja od showa i plesnog partnera?
Od showa očekujem zabavu, smijeh te nova znanja i iskustva. Od plesnog partnera očekujem podršku i razumijevanje kao i savjete o samim plesovima. Veselim se naučiti sve stilove uz svog plesnog partnera kojem je ples životni poziv.

 

 

Sandi sa suprugom Cindy Šoštarić Hadžić snima videa za TikTok gdje ima preko 700 tisuća pratitelja, a kako je sve krenulo otkrio je za DNEVNIK.hr 

 

@sandipego Čim vidite osmijeh, stisnite alarm! 😅 #fyp #foryou #foryoupage #couplegoals #couple #trend ♬ Drilla - liverpoolfans.com


 

 

Uskoro nam se vraća spektakularni ''Ples sa zvijezdama'', sinonim za vrhunski show program, te s nestrpljenjem očekujemo sve novosti oko detalja nove sezone.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju