Nova TV ovog proljeća vraća na male ekrane najveći plesni show.

Na Novu TV vraća se show "Ples sa zvijezdama", a u showu ćemo kao jednu od natjecateljica gledati, blogericu i jednu od naših najuspješnijih influencerica, Jelenu Perić.

Što za vas znači ples, općenito, u svakodnevnom životu…?
Za mene je ples odmak od svakodnevnice. Razonoda koja mi dize raspoloženje, samopouzdanje i izvlači svu ženstvenost. Doduše ne plešem često i to najčešće radim u svoja četiri zida kad me nitko ne vidi:)

Stil za koji mislim da mi najbolje ide je…(I zašto)?
Trenutno je to zasigurno freestyle jer se nikada nisam upoznala s ostalim stilovima plesa tj. nikad nisam imala priliku plesati latino ili standardne plesove. Ali jako se veselim sambi, rumbi, cha cha cha i paso doble.

Kojeg se stila najviše pribojavate?
Ne bih rekla da se pribojavam ijednog plesa, ali mislim da će mi najveći izazov biti samba koju ujedno jedva čekam plesati.

 

 

Što mislite koji je vaš tajni adut za prolaz u daljnje natjecanje?
Iskreno, mislim da imam osjećaj za ritam i da ću samu sebe iznenaditi pozitivno. Trudit ću se biti najbolja.

Očekivanja od showa i plesnog partnera?
Od samog show-a očekujem odličnu zabavu, puno dobrog plesa, super ocjene, realne kritike i što duži prolaz dalje. Od plesnog partnera očekujem dosta strpljenja, da smo kompatibilni i da zna izvući iz mene ono najbolje.

Za DNEVNIK.hr je otkrila što misli o nadimku koji je godinama prati, a ispričala je i kako je tekao njezin put do milijuna pratitelja na društvenim mrežama.

Uskoro nam se vraća spektakularni ''Ples sa zvijezdama'', sinonim za vrhunski show program, te s nestrpljenjem očekujemo sve novosti oko detalja nove sezone.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju