Konkurencija je oštra, pa će odluka o posljednjim finalistima biti vrlo teška.

Još samo jedna epizoda dijeli nas od velike završnice devete sezone Supertalenta, a posljednjih devet polufinalista nastupit će ove nedjelje u četvrtom polufinalnom izdanju showa.

Konkurencija je oštra, pa će odluka o posljednjim finalistima biti vrlo teška, a gledatelji i žiri vidjet će nastupe dva zlatna gumba, performera s vatrom, osebujnog slikara, akrobata te talentiranih plesača i pjevača. Nadolazeća emisija donijet će mnoštvo zabave, adrenalina te jakih emocija, a samo oni najbolji osvojit će srca gledatelja i plasirati se u samu završnicu Supertalenta.

Dok čekamo početak posljednje polufinalne emisije prisjetimo se audicijskih nastupa ovih kandidata, a u anketi nam recite čiji nastup jedva čekate vidjeti.

 

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Ulični bubnjar Ilija Babić koji je svirkom na loncima i tavama osvojio Fabijanov zlatni gumb priprema nove ritmove kojima će zaluditi žiri i publiku, a na svom glazbeno-scenskom nastupu marljivo rade i članovi benda The Bad Week – Strahinja, Danijel i Gile – koji su u polufinale dospjeli zahvaljujući Martininom zlatnom gumbu.

Veseli i šarmantni pjevač Dino Radosavac, koji je na audiciji članove žirija potpuno zarazio svojom autorskom pjesmom 'Viski i tekila', na pozornicu Supertalenta vratit će se s novim glazbenim hitom, a glasnice za polufinale zagrijava i beskrajno simpatična Ivana Dugonjić kojoj je Martina na audiciji poručila da je Adelinu pjesmu otpjevala bolje i od same pjevačice.


Za dozu adrenalina pobrinut će se bivši MMA borac Denis Dejanović koji će izvesti vatreni performans, a zanimljivi umjetnik Pali Baša, koji izgledom neodoljivo podsjeća na glumca Johnnyja Deppa, priprema novo umjetničko iznenađenje.


Ljubavnici i plesni partneri Jelena i Nenad, poznati i kao akrobatski duo NS Acrobalance, ispričat će novu priču svojim pokretima, a s novom koreografijom predstavit će se neupitno talentirana Ira Đerić Hasanac, koja je prije nekoliko godina nastupila na Supertalentu kao dio pjesne skupine, a sada u borbu za finale ide kao solo plesačica.

U posljednjoj polufinalnoj epizodi nastupit će i jedna plesna grupa, a gledatelji pred malim ekranima imat će priliku još jednom uživati u kreativnoj koreografiji plesnog kluba Dance Queen, čiji su članovi na audiciji plesom opisali evolucijski put čovjeka.


Ne propustite posljednju polufinalnu emisiju ove nedjelje i doznajte kojih ćemo posljednjih troje natjecatelja gledati u velikom finalu Supertalenta!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju