Ravnoteža, povjerenje i bliskost.

Jelena i Nenad su akrobatski plesni duo koji dolazi iz Srbije. Iako u Srbiji akrobatska zajednica nije velika, nikad im opcija nije bila odustati. Poznaju se još iz osnovne škole, a veže ih čvrsta međusobna ljubav i ljubav prema plesu.

Na početku plesačke karijere bavili su se samo akrobacijama, pa su s godinama naučili te akrobacije povezati u smislenu priču. Na velikoj pozornici Supertalenta pričali su svoju priču pokretima i svakim novim pokretom ostavljali publiku i žiri bez daha.

Dobili su veliki prolaz od žirija, a Martini Tomčić nije se svidjelo jedino što je Nenad na kraju koreografije odgurnuo Jelenu. Fabijan i Davor objasnili su joj da su to sve dramski elementi koji ostavljaju prostora za nastavak priče u sljedećem nastupu.  

Akrobatski plesni duo iz Srbije – NS Acrobalance – čine Jelena i Nenad koji su se upoznali 2002. godine, kad se Nenad u 6. razredu prebacio u Jeleninu školu i razred. Jelena je kroz cijelu osnovnu školu bila zaljubljena u Nenada, ali mu to tada nije rekla, nego tek 15 godina poslije, kada su se ponovno sreli nakon što su završili fakultete. Danas žive zajedno, rade za istu projektantsku firmu i oboje se bave akrobatikom. Budući da su međusobno izgradili povjerenje, teško bi mogli zamisliti da rade akrobacije s nekim drugim. Iako u Srbiji akrobatska zajednica nije velika, nikad im opcija nije bila odustati, a sve što zarade, stavljaju u svoj fond za vlastitu dvoranu koja je je njihov zajednički san.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju