Ovome se nitko nije nadao!

Kad se Justus Reid pojavio ja pozornici Fabijan Pavao Medvešek prokomentirao je da izgleda kao klasični Amerikanac. To je u predstavljanju i potvrdio i najavio da ih je došao zabaviti. Nitko u studiju nije mogao ni naslutiti što će Justus predstaviti.

Čim je uzeo gitaru i počeo pjevati pjesmu Maje Šuput svi su se šokirali. Nastavio je redati pjesme na hrvatskom, a svi u studiju skočili su na noge i navijali. Za kratko vrijeme zapalio je atmosferu u studiju. Čak je zapjevao i legendarnu Majinu pjesmu „Svatovska“.

Još veće iznenađenje uslijedilo je kad je Justus otkrio da ne zna hrvatski jezik, a pjeva na hrvatskom. Žiri mu je poručio da jedva čekaju vidjeti što će predstaviti na sljedećem nastupu.

 

Rapid City u američkoj Južnoj Dakoti Justusov je dom. No, ondje nitko ne zna za njega, niti ga prepoznaju na ulici. On živi sasvim običnim životom i radi u nacionalnoj gardi. No, kad radni dan završi, Justus se posvećuje svom TikTok profilu na kojem ga prate tisuće obožavatelja s cijelog Balkana. Iako Justus nema nikakvih balkanskih korijena, strastveno pjeva hrvatske pjesme i svojim izvedbama oduševljava čitavu regiju. Prijatelji u Americi ne vjeruju mu da je on na balkanskom prostoru velika zvijezda, no prošle godine bio je u susjednoj Sloveniji gdje su ga fanovi čekali na svakom koraku.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju