Svi na nogama u veselom ritmu!

„Možda me se sjećate iz nekih ranijih sezona Supertalenta, a možda je i bolje da me se ne sjećate“, tim riječima započeo je Dino Radosavac svoje predstavljanje publici. Od ovog nastupa kaže da nema strah, ali ima pozitivnu tremu. Odabrao je izvesti autorsku pjesmu koju je snimio nedavno.

Već na prve taktove Maja se rasplesala, a čak je ni Davor nije ostao imun na ovaj ritam „Mislim da si odaslao večeras jednu iznimno, iznimno važnu poruku za mentalno zdravlje svih mladih ljudi. Imaš svoj cilj, spotaknuo si se na putu prema ostvarenju tvog cilja i to te možda privremeno obeshrabrilo. Ali si onda sjeo, promislio, donio odluku da su kamenčići spoticanja tu da učvrstimo svoju odluku“, čestitala mu je Martina na trudu i napretku u tri godine otkad su se zadnji put vidjeli.

Dino je prije nekoliko sezona nastupio na audicijama Supertalenta, kada se nije baš najbolje proslavio. Ovaj put dolazi kako bi popravio dojam i iskupio se za loše pjevanje i ponašanje. Nakon tog tragičnog nastupa dogodila mu se još jedna stvar za koju je u početku mislio da je zapravo odlična, a onda je nakon nekog vremena shvatio da je to samo još jedna loša stranica koju treba okrenuti i zaboraviti da se dogodilo.

Naime, s obzirom na to da je posvojen, javili su mu se biološki roditelji. Vrlo brzo shvatio je da bi volio da se nikada nisu javili, jer je njemu lijepo u obitelji u kojoj odrasta i čiji je ravnopravni i punopravni član. Svojim nastupom želi posvojitelje učiniti ponosnima, baš kao i žiri koji mu je dao drugu priliku.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju