Još jedan uspjeh digitalnih i komunikacijskih projekata

Nova TV još je jednom pokazala izvrsnost kada su u pitanju digitalni i komunikacijski projekti – na godišnjoj dodjeli nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću, projekt Humanitarna razmjena & aukcija dresova osvojio je Grand PRix za digitalnu komunikaciju. Ostvaren u suradnji između portala gol.hr i podcasta Utakmicu po utakmicu, ovaj je projekt spojio strast i ljubav prema nogometu s humanitarnim djelovanjem i konkretnom donacijom pomogao jednoj od manjih hrvatskih udruga - Udruzi za osobe s intelektualnim teškoćama Kamenčići.


„Ovaj projekt osmislili smo uvjereni da je moguće ujediniti cijelo nogometno tržište u plemenitom cilju i u tome smo uspjeli. Hvala svim kolegama koji su sudjelovali u realizaciji, posebno ekipama portala gol.hr i podcasta Utakmicu po utakmicu, kao i svima onima koji su sudjelovali u aukciji i donacijama podržali humanitarnu akciju. Ponosni smo na nagradu koju nam je dodijelila struka i ona nam je poticaj da i dalje nastavimo u istom smjeru“, rekao je voditelj projekta Matej Petković, specijalist za digitalni marketing Nove TV.


Inače, riječ je o najvećoj domaćoj komunikacijskoj nagradi u zemlji koja već 17. put prepoznaje i nagrađuje izvrsnost u komunikacijskim projektima. Na ovogodišnji natječaj pristiglo je rekordnih 70 prijava od čega je stručni žiri, tajnim i anonimnim glasovanjem, donio odluku o 46 finalista, a na svečanosti su dodijeljene ukupno 23 nagrade u osam kategorija.


Na dodjeli nagrada proglašeni su i Komunikator te Antikomunikator godine, kao i nagrada za doprinos razvoju struke odnosa s javnošću. Komunikatorom 2023. godine posthumno je proglašen arhitekt i stručnjak za marketing Marko Babić koji je tijekom svoje dvogodišnje borbe sa sarkomom otvoreno govorio o svojoj bolesti te poticao oboljele od raka, članove njihovih obitelji i sve ostale na optimizam. Antokomunikatorom godine, komunikacijski su stručnjaci proglasili političku komunikaciju u Hrvatskoj, istaknuvši da njezina razina kvalitete nikada nije bila niža. Grand PRix HUOJ-a za razvoj struke odnosa s javnošću uručen je direktorici Identiteta i komunikacija Zagrebačke banke Dubravki Jusić.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju