Sredstva prikupljena tijekom aukcije namijenjena su humanitarnoj akciji Udruge osoba s intelektualnim poteškoćama Šibensko-kninske županije „Kamenčići“.

Portal gol.hr i podcast „Utakmicu po utakmicu“ ovih blagdana pokreću projekt humanitarne razmjene i aukcije dresova kakva dosad nije viđena na ovim prostorima. Naime, čitatelji i ljubitelji nogometa mogu postati vlasnici božićnih džempera izrađenih po uzoru na retro dresove, u koje su utkani kultni trenuci hrvatskog reprezentativnog i klupskog nogometa, kao i vlasnici potpisanih dresova svih prvoligaških klubova u Hrvatskoj. Sredstva prikupljena tijekom aukcije namijenjena su humanitarnoj akciji Udruge osoba s intelektualnim poteškoćama Šibensko-kninske županije „Kamenčići“.

Do 26. studenog odvijat će se prva faza projekta – razmjena u kojoj pratitelji gol.hr-a i podcasta „Utakmicu po utakmicu“ nogometne dresove koje posjeduju mogu zamijeniti za jedan od pet različitih božićnih dresova-džempera – onaj Bobanov iz Francuske, Pršin iz Ljubljane, Marićev iz kanala, Rapaićev iz derbija i Tafrin s Poljuda. Svaki od njih drugačijeg je uzorka te sadržava prigodnu tekstualnu poruku. Dobitnici džempera će biti proglašeni u ponedjeljak, 27. studenog u epizodi podcasta „Utakmicu po utakmicu“.

Vrhunac projekta je aukcija koja traje od 11. do 16. prosinca, a u kojoj će se sudionici moći cjenkati i postati vlasnici kako džempera i dresova prikupljenih u razmjeni, tako i dresova s potpisima poznatih hrvatskih nogometaša. Aukcija i njezin last call će biti i tema specijala podcasta „Utakmicu po utakmicu“ koji će se uživo prikazivati 16. prosinca.

Više o načinu sudjelovanja dostupno je na poveznici, na Facebook stranici i Instagram profilu portala gol.hr te YouTubeu, Facebook stranici i Instagram profilu podcasta „Utakmicu po utakmicu“.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju