Prvi video news portal 18 godina kasnije najčitaniji je news portal u zemlji

Najčitaniji domaći news portal, DNEVNIK.hr, slavi punoljetnost – pokrenut 10. srpnja 2006. godine kao inovativan, prvi domaći video news portal, već 18 godina svojim čitateljima donosi točne, provjerene i pravovremene informacije iz zemlje i svijeta te postavlja standarde online izvještavanja. Svojom kvalitetom i kontinuiranim unaprjeđenjima kojima prati svjetske trendove zaslužio je vjernost široke publike – s prosječno 2 milijuna stvarnih korisnika mjesečno i s preko 700 milijuna pregleda stranice ove godine, DNEVNIK.hr od 2021. uvjerljivo drži status omiljenog domaćeg news portala. Uz ovakvo priznanje publike, u njegovu redakciju redovito pristižu nagrade i priznanja od strane struke.


Iako se u proteklih 18 godina način konzumiranja vijesti mijenjao, srž portala ostala je ista: biti provjereni izvor informacija za čitatelje. O kvaliteti i relevantnosti sadržaja svakodnevno brine vrhunski tim novinara i urednika portala koji razumiju potrebe čitatelja i specifičnosti online kanala.


„Kroz gotovo dva desetljeća, zajedno smo rasli, razvijali se i suočavali se s brojnim izazovima. Naša misija od samog početka bila je pružiti najnovije, najrelevantnije i najtočnije vijesti, a naši čitatelji svojom su podrškom pokazali da smo na pravom putu. Hvala im što nas prate i vjeruju nam. Danas slavimo 18. rođendan, a ta punoljetnost zapravo nam je samo poticaj da budemo bolji svakoga dana i da čitateljima i dalje ostanemo prvi izbor za sve vijesti“, izjavila je glavna urednica portala Lana Ružičić.


Osim na samom portalu, DNEVNIK.hr izvrsne rezultate postiže i na svojim društvenim mrežama – njegov profil na platformi X najjači je među medijskim profilima, na Facebook stranici broji preko milijun pratitelja, a milijunske preglede sadržaja svakoga mjeseca ostvaruje i na Instagramu i TikToku. Portal se može pohvaliti i naprednom mobilnom aplikacijom koja čitateljima nudi brz, pregledan i prilagođen način konzumiranja sadržaja.
Osim najnovijih vijesti iz zemlje i svijeta, snaga DNEVNIK.hr-a leži i u povezanim nišnim portalima zahvaljujući kojima na jednom mjestu donosi sveobuhvatan sadržaj najrazličitijih tematika. Čitatelji tako na raspolaganju imaju vijesti iz svijeta poznatih i slavnih portala showbuzz.hr, ženski lifestyle portal zadovoljna.hr, sportski portal gol.hr, gastro&travel portal punkufer.hr, specijalizirani portal za tehnologiju zimo.hr,  portal o zdravlju Kreni Zdravo, portal zabavnog karaktera folder.hr i portal za mlade Teen385.

 

Izvori: Gemius Audience, Facebook Insights, Instagram Insights, X Analitycs.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju